Jump to content

Primul Om Din Lume Infectat Cu Un Virus De Calculator


nicromno

Recommended Posts

Un cercetator britanic sustine ca este primul om din lume care s-a infectat cu un virus de computer. Pe numele sau Mark Gasson, omul de stiinta de la o universitate din Marea Britanie s-a infectat in mod intentionat un cip pe care si l-a implantat, ulterior, in mana.

Dispozitivul, care ii permite englezului sa treaca de usile dotate cu sisteme de securitate si sa isi activeze telefonul mobil, este o versiune mai sofisticata a cipurilor folosite pentru urmarirea si monitorizarea animalelor de companie.

infectat-virus.jpg

In experimentele sale, Dr. Gasson a demonstrat faptul ca cipul ar putea sa transfere virusul de computer catre sisteme de control externe. De asemenea, el este de parere ca testul pe care il realizeaza va avea importante implicatii in medicina viitorului, atunci cand dispozitivele medicale si implanturile vor deveni mult mai sofisticate.

Acest tip de tehnologie ar putea fi utilizata si comercializata in viitor pe post de "arhiva personala". Un astfel de cip ar putea fi implatant sub piele, iar la nevoie ar putea oferi informatii despre persoana care il poarta.

Totusi, in cazul unei brese, daca altcineva reuseste sa acceseze online implantul, lucrurile ar putea deveni serioase. Acesta ar fi motivul pentru care omul de stiinta s-a "autovirusat", el devenind astfel primul om din lume infectat cu un virus de calculator.

I'm not a complete noob, some parts are missing ...

Link to comment
Share on other sites

cautati sa vizionati "Ingerul Digital" atunci veti stii mai multe si vaveti daseama de niste lucruri reale,mai ales ca tema de mai sus pare mai mult o minciuna.

L-am vazut mai demult dar nu prea m-a impresionat ... Nu cred mare lucru din ce zice acolo.

I'm not a complete noob, some parts are missing ...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.