Jump to content

Recommended Posts

Posted

Cei de la Orange au anuntat dupa cum ma asteptam ca peste cateva saptamani va lansa mult-asteptatul iPhone 4 in Romania. :ro:

Produs de Apple, iPhone 4 este cel mai subtire si mai performant smartphone creat pana in prezent, cu o grosime de numai 9,3 mm. Calitatile lui iPhone 4 sunt urmatoarele:

37557653.png

85373926.png

67980349.png

Deocamdata, Orange n-a oferit prea multe informatii (pentru a pastra suspansul, probabil). Cei interesati pot completa formularul de aici: http://yourservices.orange.ro/iphone/iphone4/ pentru a se numara printre primii care primesc informatii despre lansarea smartphone-ului, precum si detalii despre costul acestuia.

iphone4.png

iPhone 4 a fost deja lansat in SUA cu preturi incepand de la 199$ (modelul cu memorie de 16 GB) si 299$ (modelul de 32 GB), cu un abonament pe 2 ani, urmand ca pana la sfarsitul lui septembrie 2010 sa fie disponibil in 88 de tari.

125px-Apple-logo.png

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Si eu m-am inscris la Orange pentru acest telefon, astept sa ma anunte cand vine in tara. Am inteles ca vor fi in jur de 200 buc., sper sa am noroc sa prind si eu unu, dar dupa esecul cu internetul la lansare, poate dureaza mai mult.

Posted

Si eu m-am inscris la Orange pentru acest telefon, astept sa ma anunte cand vine in tara. Am inteles ca vor fi in jur de 200 buc., sper sa am noroc sa prind si eu unu, dar dupa esecul cu internetul la lansare, poate dureaza mai mult.

si eu astept dar am o impresie ca va aparea la un pret de ... explodeaza

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.