DeSigNeR Posted July 25, 2010 Report Posted July 25, 2010 Yahoo account locker. Download link: Click! Descriere: Yahoo account locker este un program cu care poti bloca un ID de Yahoo Messenger. Este simplu de folosit , doar scrieti id victimei ( Fara @yahoo.com , doar ID ) si apasati pe "Lock" Nu abuzati de acest program ! Poza program:
ali Posted June 29, 2011 Report Posted June 29, 2011 pe ce termen va fi blocat ? Trăim în mocirla din Balcani
ali Posted July 1, 2011 Report Posted July 1, 2011 Am impresia ca nu merge link-ul Trăim în mocirla din Balcani
gaby Posted July 1, 2011 Report Posted July 1, 2011 Am verificat si link-ul merge, dupa ce te plimba pe cateva site-uri, intr-un final ajungi la butonul de download. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
ali Posted July 1, 2011 Report Posted July 1, 2011 Ciudat...Le-am incercat pe toate, numai cu megaupload parea ca am sansa intr-un sfarsit : ERROR The requested URL could not be retrieved Trăim în mocirla din Balcani
gaby Posted July 2, 2011 Report Posted July 2, 2011 Uite, l-am urcat eu in alta parte: Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
ali Posted July 2, 2011 Report Posted July 2, 2011 Nu-i bun programu (nu-si atinge scopu ) Trăim în mocirla din Balcani
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now