Jump to content

Pgl Anunta Calificarile Pentru Finala Mondiala De Jocuri Pe Calculator World Cyber Games 2010


gaby

Recommended Posts

Professional Gamers League (PGL) si Samsung anunta cel mai asteptat eveniment e-sportiv al anului, calificarile nationale la Counter Strike 1.6 si FIFA 10. Acestea se vor desfasura in perioada 31.07.2010 – 01.08.2010 la Constanta iar câstigatorii vor participa la finala mondiala din Los Angeles dotata cu premii in valoare de 250.000 USD.

header_pgl.jpg

Timp de doua zile, pe 31 iulie si 1 August, 192 dintre cei mai buni jucatori de Counter Strike 1.6 si FIFA 10 se vor lupta pentru a reprezenta România in finala mondiala. La startul competitiei de Counter Strike se vor alinia cele mai bune 32 de echipe din tara. Concursul se va desfasura dupa un regulament in care o echipa care pierde de 2 ori pleaca acasa. La FIFA 10 sunt inscrisi 32 de jucatori, urmând ca cel mai bun sa plece la World Cyber Games 2010 in Los Angeles intre 30.09.2010 si 03.10.2010.

Finala nationala desfasurata in salile celui mai mare internet cafe din România – Forte Games - va fi dotata cu premii in valoare de 15.000 euro oferite de sponsorii competitiei: Samsung România, Romtelecom si AMD. La eveniment sunt asteptati peste 400 de spectatori, iar numarul celor care vor urmari competitia online este estimat la peste 15.000.

Pe parcursul celor 2 zile va avea loc si un concurs pe telefonul Samsung Galxy S, mai exact jocul Asphalt 5. Vor putea participa atât spectatorii cât si jucâtorii calificati pentru alte competitii. Câstigatorul acestui concurs va pleca acasa cu un telefon Samsung Galxy S oferit de sponsorul principal al evenimentului – Samsung si va reprezenta România la Samsung Euro Championship (Berlin, 3-5 Septembrie 2010).

Finala World Cyber Games 2010 Los Angeles reuneste peste 800 de jucatori de pe 6 continente si este la a zecea editie. Premiile totale anuntate de organizatori se ridica la 250.000 USD.

Preliminariile World Cyber Games România se afla la a 9-a editie anuala, devenind astfel un eveniment de traditie pentru tinerii pasionati de IT din România. in anul 2009, PGL a primit din partea World Cyber Games premiul pentru cel mai vechi partener al competitiei.

Sursa: computergames

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.