Jump to content

Recommended Posts

Posted

De multe ori am incercat sa le explic bunicilor mei cum functioneaza telecomanda televizorului sau cum sa efectueze un apel telefonic utilizand un telefon mobil. Dupa cum probabil va imaginati deja, rezultatul nu a fost chiar incantator.

Totusi, lucrurile ar putea deveni mult mai simple pentru ei daca ar folosii un nou terminal mobil, si anume: Colia S402

colia1.png

Colia S402 dispune de un buton SOS, configurabil pentru apelarea fie a serviciului de urgenta 112, fie a unei persoane apropiate. In cazul unui incident neplacut, posesorul telefonului poate solicita ajutor prin apasarea timp de 3 secunde a acestui buton amplasat convenabil pe spatele carcasei.

colia2.png

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Interesant telefonul si usor de folosit pentru cei mai putin experimentati (precum oamenii batrani).

Stiri IT

I'm not scared of dying, i did it before. Do you think you can defeat me? Then, prepare to go to war.

Posted

Mie nu mi-se pare scump deloc. In plus, are si radio FM, player MP3, suporta carduri de memorie SD, are lanterna, poate fi luata tensiunea cu el, si un lucru important... bateria poate tine pana la 10 ore in standby. Este un best-buy :good:

Stiri IT

I'm not scared of dying, i did it before. Do you think you can defeat me? Then, prepare to go to war.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.