ReFlEcT Posted August 18, 2010 Report Posted August 18, 2010 In ultima vreme tot mai multi preiau continut de pe site-ul meu fara sa specifice sursa macar, si stau sa caut articole copiate si sa iau legatura cu adminii pentru a imi face dreptate. Am facut si niste regului ce ar trebui respectate, insa presupun ca multi o sa le ignore. Voi cum va descurcati ? Stiri IT I'm not scared of dying, i did it before. Do you think you can defeat me? Then, prepare to go to war.
gaby Posted August 18, 2010 Report Posted August 18, 2010 Hmm, se intampla chestia asta de mai mult timp iar o rezolvare care sa dea roade nu prea exista... Pentru detectare, cat si implementare in pagina, daca doresti, iti pot recomanda, daca nu cumva stii deja de el: http://copyscape.com Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
ReFlEcT Posted August 18, 2010 Author Report Posted August 18, 2010 Il stiu de mult, insa in ultimul timp am folosit google pentru detecare. Este mult de munca sa gasesti site-urile, sa trimiti email admin-ului, si daca este intelegator sa modifice postul. Cu altii este mai greu pentru ca nu raspund sau nu vor sa modifice decat daca ii amenint putin ca iau legatura cu host-ul lor. In plus, le este greu sa si descarce imaginile si sa le incarce la ei pe host... Din pacate nu am access la htaccess decat prin intermediul adminului unde am host si dureaza ceva timp pana il incarca. Asta e.. presupun ca toti ne confruntam cu astfel de oameni. Stiri IT I'm not scared of dying, i did it before. Do you think you can defeat me? Then, prepare to go to war.
gaby Posted August 19, 2010 Report Posted August 19, 2010 (edited) Da... altceva inafara de ce spui, nu ai ce face. Uite, mi-am mai amintit de o unealta: http://www.articlechecker.com/ (poate te ajuta) ---------Edit later----------------------------------- Vezi si articolul: Edited May 11, 2011 by gaby Adaugare informatii. 2 Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
ReFlEcT Posted August 19, 2010 Author Report Posted August 19, 2010 Site-ul asta nu il stiam.. multumesc. Stiri IT I'm not scared of dying, i did it before. Do you think you can defeat me? Then, prepare to go to war.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now