Jump to content

Mafia 2 Review


gaby

Recommended Posts

Viata tumultoasa a lui Vito Scaletta poate, personajul principal al jocului Mafia II, fascina si soca totodata orice jucator care a indraznit sa intre in uimitorul univers construit de catre cei de la 2K Games, o viata traita la limita, in care nimic nu e interzis si totul e posibil, plina de momente de bucurie si multumire sufleteasca, pana la ani petrecuti in inchisoare si chiar pierderea celor dragi.

mafia2001.jpg

Asta presupune integrarea intr-o familie mafiota si Mafia II reuseste sa recreeze in detaliu fiecare moment important printr-o poveste ce nu va inceta sa te surprinda si un gameplay, chiar daca nu revolutionar pentru gen, dar destul de solid, astfel incat sa multumeasca orice jucator.

mafia2006.jpg

Mafia II captureaza cu succes spiritul Americii anilor '40 si '50 printr-o grafica exceptionala care reuseste sa impuna jucatorilor un sentiment de realism, depasind clar la acest capitol multe alte jocuri din gen. Efectele naturale de ploaie, ninsoare sau ceata sunt extraordinar de bine realizate. si sa nu credeti ca doar arata bine, ci fiecare in parte aduc o consecinta atragatoare intregului gameplay; spre exemplu, in primele capitole vei juca pe timp de iarna si masinile vor fi acoperite de zapada, care dupa putin timp de condus se va topi; acest gen de detaliu face ca ideea de role-play a lui Mafia sa fie si mai bine conturata.

mafia2007.jpg

Poate unul din cele mai dezamagitoare aspecte ale jocului este ca Mafia te va introduce intr-o lume spectaculoasa si plina de viata, dar te limiteaza in explorare si nu iti ofera activitati alternative liniei narative principale, precum in GTA. Este un mare pacat deoarece, din impresiile personale si nu numai, doar campania nu satisface dorinta de participare continua in acest univers. Dar cine stie, poate producatorii sunt pregatiti sa lanseze o noua parte a francizei, tinand cont si de finalul jocului, care ridica o serie de intrebari.

mafia2008.jpg

Ar fi extrem de multe de precizat in legatura cu Mafia II, un joc asteptat de milioane de fani de foarte multi ani, dar nu cred ca are rost, deoarece orice detaliu dezvaluit ar taia din placerea descoperii proprii. Cert este ca Mafia II este un joc extraordinar care merita jucat, si nu doar odata.

mafia2009.jpg

mafia2010u.jpg

mafia2014.jpg

mafia2017.jpg

mafia2019.jpg

Trailer oficial:

  • Upvote 1

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Mafia II este un joc minunat, am fost foarte entuziasmat cand am inceput sa il joc, dar singurul lucru care m-a dezamagit si pe mine a fost neputinta de explorare. Ma asteptam la mai mult din partea celor de la 2K, mai ales dupa atatia ani de la primul Mafia.

You can live your American dream whenever and wherever you want... even here.

flag.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.