Jump to content

The Sims Medieval - Informatii Si Screenshots


gaby

Recommended Posts

The Sims Medieval propune experienta tipica Sims, dar amplasata intr-o cu totul alta perioada temporala; jucatorii nu se vor mai bucura de viata lor linistita petrecuta in suburbii, in care aveau la dispozitie o gama larga de gadgeturi care usurau orice activitate, ci vor fi introdusi intr-o lume medievala, simplista, guvernata de legi diferite.

thesimsmedieval01.jpg

De asemenea jucatorii nu isi vor mai putea vedea caracterele imbatrani, devenind parinti, bunici, astfel observând evolutia diferitelor generatii. in Sims Medieval va veti putea implica in viata unei singure generatii de caractere, la finalul careia obtinand un scor general.

thesimsmedieval02.jpg

Desi Sims 3 a pus bazele tehnologice pentru noul joc, Medieval, de la o prima impresie, se diferentiaza clar de restul francizei, prin ridicarea accentului de la design si constructii, fiind pus acum pe linia narativa si pe aventurile implicite.

thesimsmedieval03.jpg

O alta diferenta se evidentiaza in plan vizual; obijnuiti fiind cu paleta de culori extrem de deschisa care oferea un sentiment general de bucurie, veti fi surprinsi de imaginea de ansamblu al lui Medieval care surprinde perioada renascentinsta a Europei, in culori mult mai sobre.

thesimsmedieval04.jpg

Nu va mai fi necesar sa schimbi controlul intre caractere pentru a realiza o anumita actiune; in schimb, vei avea la dispozitie un caracter principal, prin acceptarea unei anumite aventuri pentru caracterul respectiv.

thesimsmedieval06.jpg

The Sims Medieval mai are aproximativ un an pana la lansare si producatorii deja au dezvaluit modificari substantiale fata de orice parte a seriei de pana acum si cred ca principala calitate a acestui titlu este una de revigorare a francizei Sims.

Iata mai jos si un mic trailer din joc:

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.