Jump to content

Mafia 2: Jimmy's Vendetta Review


gaby

Recommended Posts

este dupa cum bine stiti un joc pe cat de asteptat, pe atat de controversat, din cauza povestii extrem de liniare care nu ofera libertatea de miscare presupusa de anumite activitati secundare.

jimmyvendeta.png

DLC-ul Jimmy's Vendetta completeaza insa aceasta productie liniara prin adaugarea unui nou caracter care isi castiga libertatea prin modalitati mai putin legale si porneste intr-o misiune dificila de razbunare. Acest DLC propune experienta misiunilor asa-zis secundare, in stilul francizei Grand Theft Auto: protagonistul va cutreiera intregul oras in cautarea unor misiuni de eliminare a unor tinte, de protejare a altora sau in care va trebui sa fure diferite masini "unicat", in schimbul unor sume consistente.

http://www.youtube.com/watch?v=XJ5A6NL8v_U

Dar pacat ca sumele de bani castigate nu pot fi valorificate in adevaratul sens al cuvantului, ci va vor sta la dispozitie aceleasi magazine de imbracaminte, de arme sau service-uri auto.

Aceasta hotarare adoptata de catre toate studiourile de productie privind aparitia ulterioara a DLC-urilor este extrem de criticata; in unele cazuri cred ca este binevenita iar in altele, precum in cel de fata, nu. Mafia II s-a simtit precum o experienta incompleta, ce se sfarseste brusc, iar acest DLC nu difera; sunt sigur ca acestea impreunate valorau cu mult mai mult in fata jucatorilor.

mafia2-069.jpg

In concluzie acest DLC merita cumparat doar dintr-un singur motiv: pentru ca Mafia II nu a satisfacut asteptarile jucatorilor, acestia ramanad cu dorinta de mai mult.

mafiaii_dlc_vendetta_shoot.jpg

MafiaII_DLC_Vendetta_Cover.jpg

  • Upvote 1

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.