Jump to content

Recommended Posts

• 1 month later...
Posted

Domnilor ! Dau si eu cu parerea, ca un batran in domeniul acesta. In primul rand cand intri pe un site, arunci o privire in titlu. Voi aveti prima fraza din titlu, numele site-ului. Nu se face asa dragilor ! Schimbati expresia din coada cu cea din fata si nu este neaparat sa pui numele site-ului in titlu ! Nimeni nu cauta in internet un nume de site si daca cauta, cu siguranta va fi primul.

Descrierea la fel si putin cam scurta. Apoi imaginile - sunteti creatori de imagini profesionale, incercati sa invatati cum se optimizeaza o imagine pentru un vebsite. Nu aveti compresie la site, o imagine fara dimensiune, asta este rau pentru motoarele de cautare. Incercati o combinare de fisiere CSS si JavaScript.

Cu tot respectul, eu spun aceste lucruri pentru ca pot fi de ajutor, pentru asta nu trebuie sa fii suparat. Am luat si eu destule bobarnace dar am invatat foarte mult cu ajutorul altor prieteni din comunitati ca acestea. Intr-adevar, unii sunt mai rautaciosi si iau pozitii de "nenea stie tot". Cu toata sinceritatea spun ca - foarte multi de pe forum-uri ma contacteaza prin Yahoo si i-mi pun intrebari. raspund tuturor cu respect si fara bani.

Succes in continuare !

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.