Jump to content

Softwin A Lansat Bitdefender 2011 - Caracteristici


gaby

Recommended Posts

Cei de la Softwin au lansat versiunea pentru anul 2011 a solutiei de securitate BitDefender. Gama completa de securitate 2011 include: BitDefender Antivirus Pro 2011, BitDefender Internet Security 2011 si BitDefender Total Security 2011, si ne ofera protectie impotriva celor mai noi versiuni de virusi, programelor de tip spion, tentativelor de furt de identitate si atacurilor de tip phishing.

2011d.jpg

Iata mai jos lista cu imbunatatirile aduse generatiei de produse BitDefender 2011:

 • Detectie imbunatatita – Fiecare produs BitDefender utilizeaza tehnologii proactive si detectie pe mai multe niveluri pentru a prinde si elimina ultimele amenintari informatice inainte de a infecta sistemul.
 • QuickScan – Includerea tehnologiei QuickScan inseamna detectie mai buna si timpi de raspuns superiori pentru cele mai riscante si frecvente activitati pe calculator.
 • Search Advisor – Gama 2011 avertizeaza asupra paginilor web, afisate in lista de rezultate ale motoarelor de cautare, care pot raspandi programe spyware sau continut malitios, link-urile fiind verificate in timp real in serverul online BitDefender.
  Viteza
 • Smart Scan – Scanarea optimizata omite fisierele sigure oferind o viteza superioara, dar si un consum redus de resurse. Totodata, previne incetinirea calculatorului prin ajustarea setarilor produsului in functie de resursele disponibile ale sistemului.
 • Modul de Joc si Laptop – Aceste moduri de functionare ofera o experienta sigura si fara intreruperi in timpul rularii, prelungesc durata de viata a bateriei, reduc incarcarea sistemului si intreruperile prin diferite mesaje din produs in timpul activitatilor favorite.
  Personalizare
 • Design adaptabil – Noua interfata face ca procesul de instalare sa fie foarte simplu si permite utilizatorilor sa aleaga intre modurile de vizualizare Novice, Intermediar sau Expert, in functie de propriul nivel de cunostinte.
 • Legaturi rapide – Toate produsele BitDefender 2011 permit utilizatorilor cu cerinte specifice, precum parintii sau pasionatii de jocuri sa isi creeze in interfata comenzi rapide catre functiile cele mai frecvent utilizate.
 • Sfaturi utile – Produsele BitDefender includ o serie de sugestii si alerte relevante pentru utilizatori, in functie de activitatea acestora.

bitdefender.png

Gama completa de produse dedicate utilizatorilor individuali contine: BitDefender Total Security 2011, BitDefender Internet Security 2011 si BitDefender Antivirus Pro 2011.

Produsele prezentate mai sus sunt disponibile in Romania :ro: prin distribuitorii autorizati Agis Computer, Aline Distribution, Asesoft Distribution, RHS Distribution, Scop Computers, precum si in urmatoarele lanturi retail cu acoperire nationala Altex, Auchan, Carrefour, Depozitul de Calculatoare, Domo, Media Galaxy, Metro, Real, Selgros sau magazinele de comert electronic cum ar fi BWM MediaSoft, Cel, Emag, Evomag, PC Garage.

O licenta standard protejeaza 3 utilizatori pentru 1 an. in functie de nevoile clientilor, durata licentei si numarul de utilizatori poate varia de la caz la caz.

Versiuni trial ale produselor gasiti aici: :link:

Numai bine :pct2: !

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.