Jump to content

Torchlight 2 Review - Primele Impresii


gaby

Recommended Posts

Ei bine, nici nu a trecut mai mult de un an de cand Torchlight a revigorat categoria jocurilor video din care face parte, bucurand o multime de fani care nu se asteptau la o asemenea aparitie. Istoria odata scrisa, trebuie continuata, asa ca dezvoltatorul Runic Games este in masura deja sa ne ofere o imagine detaliata asupra noului proiect Torchlight.

torchlight2play.jpg

Se pare ca aceasta parte secunda nu va fi total diferita de cea precedenta, adaugand unei experiente deja cunoscuta si apreciata, imbunatatiri si un mult asteptat sistem multiplayer, care va putea include pana la patru jucatori simultan.

torchlight_196311.png

Intrebati fiind producatorii daca franciza se va extinde si in genul "massively multiplayer online", au considerat sa refuze un raspuns concret, declarand ca depun toate eforturile pentru a atinge potentialul maxim al acestui titlu.

torchlight.jpg

Este binecunoscut faptul ca jocul nu va avea aceleasi clase prezente din prima parte, ci va adauga un numar de patru tipuri absolut noi, printre care: Railman, genul exploratorului care are la indemana o serie larga de arme "grele" si atacuri corp la corp; Outlander un caracter hibrid dintre un puscas si un vrajitor de magie neagra.

Poate unul din cele mai importante aspecte care au sustinut succesul lui Torchlight, a fost pretul extrem de mic si producatorul Runic a declarat ca vor incerca sa pastreze aceleasi costuri mici si pentru partea secunda.

http://www.youtube.com/watch?v=2UcMo2YeIdE

Torchlight II se afla intr-un stadiu destul de avansat de dezvoltare dar nu va fi dat spre lansare pana anul viitor pe PC si MAC.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.