Jump to content

Kfc Au Pulpe Cu Viermi !


CorinA

Recommended Posts

Unul dintre clientii celor de la KFC din Romania,a observat ca pulpele contin viermi.

Pozele au fost realizate intr-unul dintre restaurantele KFC in data de 17.IX.2010.

Cei de la KFC neaga aceasta situatie,spunand ca acela nu este un copan KFC si ca totul este doar o inscenare:

"Circula aceste fotografii intre diverse adrese de email, le-am primit si noi din mai multe surse . Acum vad ca au si casete explicative, oare ce va mai urma? Ele sint subiectul unei inscenari si a unui santaj ale unui grup de persoane de etnie rroma. Au luat produse de la noi , au aranjat acel cadru si au pus in prim plan un copan care defapt nu este de la KFC. Larvele de musca din imagine (caci asta sint) au nevoie de citeva zile ca sa ajunga in stadiul acela, in mediu cald, iar dupa prajire nu mai raman cu siguranta in viata. V-am pus atasat citeva imagini ale unor copane KFC desfacute ca in imaginile anterioare. Diferentele de aspect sint vizibile (culoarea si consistenta carnii, culoarea osului, prezenta crustei - care nu poate fi indepartata in totalitate, etc). Directia Sanitar Veterinara a verificat in restaurant toate produsele (chiar cu exces de zel intr-o vineri intre 17 si 2.00 noaptea ), a luat probe care au iesit negative la rezultatele publicate marti si avem buletinele de analiza care confirma. Refuzul nostru de a nu raspunde cererii formulate in santaj a determinat trimiterea in sistem viral a imaginilor. Din pacate acelea devin virale rapid, insa adevarul il pastreaza fiecare numai pentru el. Nu este prima oara si probabil nici ultima cind ne confruntam cu astfel de actiuni. Va asigur ca produsele noastre sint permanent verificate si nu ne putem permite nici o neglijenta ; avem zeci de mii de consumatori in fiecare zi si vindem sute de tone de carne in fiecare luna, precizeaza Carmen Lupulet, Marketing Director al KFC Romania, intr-un comunicat de presa."

88935098.png

Oare la ce sa ne mai asteptam?!

  • Upvote 1

4Qn7oKL.gif cjZhNAh.gifsykL3n4.gif

Link to comment
Share on other sites

:crazy: nu stiu de ce, ceea ce a spus Carmen Lupulet ma face sa cred ca ar fi adevarat. Totusi, au un renume mare in spate ca sa-si permita sa faca asa ceva. Oricum, imaginea de mai sus a reusit sa-mi provoace scarba ;;):gay:

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.