+Cjb Posted October 6, 2010 Report Posted October 6, 2010 Cine este de acord sa ii tragem o batuta lui gaby? eu unul i-as trage cateva palme... vreo 5-6 asa ca mi-e drag de el... spuneti-va parerea.. nu va va face nimeni nimic... garantez eu este zona FUNN !!! " N-am, pleacă ! "
+Cjb Posted October 6, 2010 Author Report Posted October 6, 2010 multi dintre voi nu ma cunoasteti.... ca nu am mai intrat pe forum cam de un an... asa ca nu va obositi sa imi dati ban ca faceti asta degeaba... ma cunosc cu gaby de cel putin 2 ani... ne permitem glume unul cu celalalt... Am creeat topicul de mai sus.. asa ca de reintoarcere pe forum... puteti sa nu postati dak vreti.. doar sa lasati topicul acolo " N-am, pleacă ! "
+GodsOtherHand Posted October 7, 2010 Report Posted October 7, 2010 eu mai degraba las scoate la o cina romantica :"> love is a verb Love is a doing word
gaby Posted October 7, 2010 Report Posted October 7, 2010 Cine este de acord sa ii tragem o batuta lui gaby? eu unul i-as trage cateva palme... vreo 5-6 asa ca mi-e drag de el... spuneti-va parerea.. nu va va face nimeni nimic... garantez eu este zona FUNN !!! eu mai degraba la-s scoate la o cina romantica :"> Si eu l-as ciufuli putin , dar totusi, ce aveti cu el ? Hmm, o cina romantica, serios ? Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+Cjb Posted October 7, 2010 Author Report Posted October 7, 2010 hmmm.., la o cina romantica sa il scoata gagicasa. Eu nu sunt fata nici gay... Eu i-as trage o batuta de zile mari " N-am, pleacă ! "
gaby Posted October 7, 2010 Report Posted October 7, 2010 Tot nu mi-ai zis de ce ? Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+GodsOtherHand Posted October 7, 2010 Report Posted October 7, 2010 hmmm.., la o cina romantica sa il scoata gagicasa. Eu nu sunt fata nici gay... nici eu nus nici fata nici gay, dar mai glumesc si eu love is a verb Love is a doing word
+Lus Posted January 29, 2011 Report Posted January 29, 2011 I-as scoate ochii si i-as taia obiectul muncii !!! Ok not really . Cine i-ar face rau lui Gabi?:z (in afara de Reppy )
gaby Posted January 30, 2011 Report Posted January 30, 2011 I-as scoate ochii si i-as taia obiectul muncii !!! Aoleu, serios ? Ca in filmul asta: ? Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+PAUL-XX Posted April 18, 2011 Report Posted April 18, 2011 eu l-as scoate la o batuta romantica de i-ar iesi sigur ochii de cate palme i-as trage ,si ar ragni precum un elefant de durere mikutu de el
gaby Posted April 18, 2011 Report Posted April 18, 2011 Firar , plec din tara ! Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Tavicu Posted April 19, 2011 Report Posted April 19, 2011 eu mai degraba las scoate la o cina romantica :"> eu clar as vrea sa privesc asta ) 2
Jexy Posted August 13, 2014 Report Posted August 13, 2014 Eu, si as posta poza pe Pctroubleshooting.ro
Dumitru Miţca Posted October 5, 2014 Report Posted October 5, 2014 Eu! Mi-as confectiona o arma care sa-l ameteasca, impuste, sweither te fac gaby si dupa iti mai dau foc te sting si te ingrop sub o cladire!!! (a se citi pe un ton Scream) P.S. Glumesc de ce i-as face ceva lui gaby?
+Vlăduț Rădulescu Posted October 5, 2014 Report Posted October 5, 2014 Unde mă pot înscrie? Am auzit că bârfește. Ce i-aș bârfi una... O bere mă
gaby Posted October 6, 2014 Report Posted October 6, 2014 Tot timpul. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Dumitru Miţca Posted October 7, 2014 Report Posted October 7, 2014 Esti ca baba barfitoare! L.E.:Stai un pic pe cine barfesti?
gaby Posted October 7, 2014 Report Posted October 7, 2014 Pe toata lumea . Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Dumitru Miţca Posted October 14, 2014 Report Posted October 14, 2014 Stai putin!, tu nu stii nimic despre mine!?!!
+FML Posted October 15, 2014 Report Posted October 15, 2014 La Dota ... dar nici acolo n - am șanse ...
Dumitru Miţca Posted October 15, 2014 Report Posted October 15, 2014 Terror, hai sa dezvaluim teroArea!!
Dumitru Miţca Posted October 17, 2014 Report Posted October 17, 2014 Gaby nu te supara!: Mancati-as gura, gaby fara cap, Las si calu' si trasura, Hai, ineaca-te pe lac!
+FML Posted October 17, 2014 Report Posted October 17, 2014 Terror, hai sa dezvăluim teroArea!! Dacă este absolut necesar ...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now