Jump to content

Recommended Posts

Posted

Datorita faptului ca eu nu ma prea pot folosii de el, si acesta este valabil doar luna aceasta (octombrie), vreau sa ofer gratuit voucher-ul Adwords, pe care l-am primit acum cateva saptamani de la Google.

Valoarea cuponului a fost de 280 RON pana pe 30.09.2010, de acum valoarea sa fiind de 210 de lei, si expira la 31.10.2009.

Il voi oferii primei persoane care va posta in acest topic.

P.S: Rog ca persoana interesata de acesc voucher, sa nu posteze aici, pentru a-l lua doar de dragul de a-l lua...

!!! Cuponul a fost dat si folosit !

cupongoogleadwords.png

• Upvote 1

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Am si eu niste telefoane de vanzare si ma gandeam sa le promovez prin google , crezi ca ma poate ajuta cu ceva ?

I have been on this forum since 2007

Driving jill61-603505-albums-emoticons-pic45408-driving-smiley.gifBMW 318i and Dacia 1310 Sport

dsdsa.png

Posted

Sa il dai la cineva care chiar are nevoie de el... nu sa il vanda mai departe :good:

Da, asta incerc sa fac :-s.

dar tu dc nu il folosesti?:P

Pai, nu am vrut sa ma "complic" si cu AdWords deocamdata, si, m-am gandit ca poate are cineva nevoie mai mare de el decat mine, insa, daca raman cu el, probabil voi incerca sa il folosesc.

Ca o completare:

- Voucherul este valabil/il poti folosi doar daca ti-ai "activat" contul adwords, mai exact trebuie sa alimentezi contul cu cel putin 5 euro, daca nu ma insel. In cazul in care nu ai avut nicio alimentare de cont pana acum voucherul este inutil.

Stiu ca inainte asa era, insa acum nu stiu daca s-a pastrat procedura. Ar mai fi de spus ca acest cupon este valabil doar pentru conturile noi! Stii sigur ca contul trebuie alimentat pentru activare ?

Pe hartiile din plicul trimis nu scrie nimic despre asa ceva, iata informatiile:

1. Start

-Accesati http://adwords.google.ro pentru a crea un cont AdWords

-Alegeti moneda in care vreti sa platiti pentru publicitate

2. Selectionati audienta target

-Alegeti zonele de interes pentru dvs.. Puteti selecta regiunea, tara sau intreaga lume.

-Selectionati limba vorbita de potentialii dvs. clienti.

3. Definiti bugetul si strategia de licitatie

-Introduceti bugetul zilnic de publcititate. Nu va fi depasit si veti putea sa il modificati oricand.

-Introduceti suma maxima pe care sunteti dispusi sa o platiti pentru un click pe anuntul dvs. Acesta se numeste CPC (Cost Per Click).

4. Creati anuntul

-Ganditi-va la un titlu care va prezenta interes pentru publicul dvs. tinta.

-Descrieti avantajele produsului sau serviciului pe care il oferiti.

-Introduceti adresa paginii web si salvati anuntul.

5. Alegeti cuvintele cheie

-Alegeti cuvinte cheie care fac referire la compania dumneavoastra - cuvinte pe care potentialii clienti le pot utiliza atunci cand cauta pe Google servicii pe care le oferiti.

-Sau utilizati cuvintele cheie pe care le sugereaza automat sistemul nostru.

6. Dobanditi Valoarea cuponului oferit gratuit

-Introduceti adresa si tara de facturare

-Alegeti metoda preferata de facturare

-Cititi Termenii si Conditiile programului AdWords

-Introduceti datele de facturare si codul ofertei pentru 280 RON, pentru publicitate gratuita.

7. Anuntul dvs. ruleaza!

-Incepeti acum prin dobandirea celor 280 RON, pentru publicitatea gratuita pana la 30 septembrie 2010,

Am si eu niste telefoane de vanzare si ma gandeam sa le promovez prin google , crezi ca ma poate ajuta cu ceva ?

Nu prea cred ca merita, in plus, trebuie sa ai un site pe care sa aduci potentialii clienti.

Cum pot sustine forumul?
--------------------

Posted

gaby, este cuponul tau :) nu trebuie sa ne ceri noua o parere. Hyuga, daca decide sa ti-l dea, ar fi bine sa ii dai si un cuvant cheie pe care apare anuntul adsense. Asta pentru a se asigura ca il folosesti.

Stiri IT

I'm not scared of dying, i did it before. Do you think you can defeat me? Then, prepare to go to war.

Posted

Da, daca voi primii cuponul, imediat ce va fi aprobata campania publicitara iar reclama va incepe sa circule pe internet, ii voi spune si un cuvant cheie pentru a putea verifica :)

Posted

Ti-am trimis codul cuponului prin PM, pentru a nu mai pierde timpul (nu mai e mult pana pe 30 octombrie).

Asa cum a sugerat si Reflect, dupa activarea campaniei posteaza aici un cuvant cheie pentru care este afisat anuntul.

Succes cu campania, sper sa te ajute :D.

Cum pot sustine forumul?
--------------------

Posted

Nu a expirat inca, dar click-urile sunt generate foarte repede. Am stabilit un buget de 15 euro pe zi, pentru a profita de campanie o perioada mai lunga de timp. Drept dovada ca am folosit codul, am atasat o imagine. :)

cont1z.jpg

Posted

Stai linistit, am primit poza si pe PM, te intrebam daca a expirat campania dat fiind faptul ca mie nu mi se afiseaza site-ul tau pentru cuvintele precizate de tine :-?

Am vizitat statisticile site-ului tau oferite de WTS si am vazut o crestere destul de buna a numarului de vizitatori. Banuiesc ca iti este de ajutor aceasta campanie, nu ?

Cum pot sustine forumul?
--------------------

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.