Jump to content

Recommended Posts

Posted

Cu ceva timp in urma ne soca cazul unei femei din Marea Britanie care timp de 6 luni si-a neglijat copiii si si-a lasat cainii sa moara de foame, din cauza dependentei pe care o avea pentru jocul Small World.

Iata insa ca impatimiti jocurilor pot recurge la gesture si mai dramatice de atat, chiar tragice.

Femeia a declarat ca bebelusul a inceput sa planga in timp ce ea incerca sa joace Farmville, fapt care a scos-o din minti, astfel incat si-a zguduit bebelusul atat de puternic, incat l-a omorat.

Sursa: hit.ro

Oare daca se mai "inregistreaza" multe astfel de cazuri se va interzice jocul?.. Chiar sunt curios ce discutii vor aparea pe aceasta tema..

Posted

Nu stiu ce rost are sa inchida jocul din cauza unei psihopate. Nu e un joc care incurajeaza violenta, nu are nici o vina jocul sau dezvoltatorii lui, ca unii/unele nu sunt intregi la minte.

Posted

Oare daca se mai "inregistreaza" multe astfel de cazuri se va interzice jocul?.. Chiar sunt curios ce discutii vor aparea pe aceasta tema..

Nici eu nu cred ca se va interzice jocul. Totusi referitor la subiect, chiar asa de mare sa fii fost dependenta, si chiar atat de mult conta un joc de pe care urma caruia nu castigi nimic material :O ?

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.