Jump to content

Facebook, Concurenta Pentru Gmail..


Kaa

Recommended Posts

Facebook va gazdui luni un eveneniment care, potrivit unor voci din Internet, ar putea include si anuntul lansarii propriului serviciu de e-mail, denumit Project Titan. Dar va fi de ajuns adresa @Facebook.com pentru a-i permite retelei sociale sa concureze cu Gmail?

17066facebookemail.png

Ei bine, potrivit unor specialisti, produsul are toate sansele sa devina un “Gmail Killer”, prin simplul fapt ca este cel mai popular serviciu de photo sharing si evenimente.

Actualul sistem de mesagerie al Facebook nu ofera utilizatorilor optiunea de a trimite mesaje in afara retelei si nici nu permite posibilitatea de forward al unui mesaj sau atasamentele.

Daca Facebook vrea sa concureze cu Google, va avea nevoie de un sistem mult mai robust. Luni ar puea fi ziua in care vom vedea acest lucru intamplandu-se.

Project Titan a fost mentionat pentru prima data de catre catre un site de profil din SUA, in februarie. De atunci, nu a existat insa nicio confirmare oficiala din partea Facebook.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.