Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salutare.De cateva zile am observat ca la laptopul meu Toshiba satellite L645D S4030 s a aprins beculetul de la wireless (e de culoare portocalie). Am incercat combinatia de taste Fn+F8(F8 e pt wireless) pt a inchide wireless u dar degeaba.Am reinstalat si windows ul (win 7) si degeaba. Cand deschid laptopul se deschide automat si beculetul de la wireless. M am tot uitat dupa un soft pt function key s dar degeaba.Ma poate ajuta cineva? Multumesc.

Posted

Asa cred. Am testat wireless ul si functioneaza.Dar nu stiu de ce ramane deschis. Am dezinstalat si placa de retea si tot ce tine de wireless si degeaba, ledul ramane aprins.

Posted

Pai am intrat si in bios dar nu vad nimic......cu toate ca nu afecteaza cu nimic performanta pc ului (cred) e destul de enervant .imi sare beculetu asta exact in ochi. Uite gaby ti am atasat un print cu placa de retea(atheros AR8152 PCI-E fast ethernet) si dispozitivul wireless (RLT 8191SE) sincer nu am prea multe cunostinte de it dar n ar trebui sa fie aceeasi versiune la amandoua?

poza:

untitled.png

• Upvote 1
Posted

Foarte ciudat... Nu, placa de retea si dispozitivul wireless nu trebuie sa aibe aceeasi versiune, mai ales daca sunt si producatorii diferiti.

Incerc sa ma mai documentez in privinta problemei tale si voi reveni asupra topic-ului, poate totusi ii putem da de cap...

• Upvote 2

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Si cand e comutat pe off e inchis beculetul....ce ma deranjeaza e ca nu l pot inchide.....acum m am obisnuit . nu mai e asa enervant.Multumesc frumos pentru timpul acordat.succese

• Upvote 1

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.