Jump to content

AnaMaria21

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by AnaMaria21

  1. Yes that a very good question how can i stop them? For me sometime they are anoying.
  2. Stiu cativa care presteaza genul asta de servicii daca inca mai esti interesat din agentia unde lucrez si te pot pune in contact cu ei dar preturile sunt asa si asa sa zicem depinde de oferta ta si cate vrei sa cumperi.
  3. Sunt de acord cu Alexandra renuntam prea usor la telefoane in ziua de azi doar pt ca apare unul mai nou si mai nou, branduiala asta Samsung vs Iphone deja e obositoare, blackberry a avut mereu telefoane bune parerea mea.
  4. Am vazut Windows 10 si sincer nu ma misca foarte tare prefer varianta de 7 de acum. Deci raspunsul meu ar fi nu.
  5. Aseara Solace ultimul film vazut. Nota pe care i-o acord e cam 7.5 destul de slabut pt ce actori joaca in el.
  6. Si eu aveam aceeasi problema am resetat la cele din fabrica dar problema e ca tot am niste erori si nu inteleg de ce.
  7. Tare video felicitari pt upload nu il stiam.
  8. Vand laptop Toshiba Satellite L50-B-2CP ieftin dragilor. Nu e modelul vechi e modelul de anul trecut. Sa va fac o mica prezentare : Toshiba Satellite L50-B-2CP este un laptop ieftin cu un design superb si performante medii si prezinta cateva optiuni pe care de regula le gasiti la laptopurile mai scumpe. De asemenea designul elegant si subtire, greutatea de doar 2.2 Kg, cat si autonomia de pana la 6 ore sporeste portabilitatea. Ca un plus de eleganta la capitolul design, tastatura este fara rama, inglobata in carcasa. Aceste elemente cu greu le veti gasi la un laptop ieftin. Procesorul este Intel Core i3 la frecventa de 1700 MHz si cache 3072 KB, fiind mai mult conceput pentru consum redus, nu exceleaza cand vine vorba de jocuri mai noi ci mai degraba este potrivit pentru aplicatii obisnuite de birou, filme sau browsing. Display-ul este de 15.6 inci LCD LED si formatul HD cu rezolutie maxima de 1366 x 768 si inglobeaza tehnologia TruBrite ce ofera imagini clare indiferent de lumina ambientala. Capacitatea RAM instalata este de 4 GB DDR3 ocupand unul din cele 2 sloturi de memorie si ruleaza la 1600 MHz. Memoria maxima ce poate fi instalata este de 16 GB si puteti face usor update instaland un modul de RAM in slotul liber. Capacitatea de stocare pe hard este de 500 GB. Chiar daca este un laptop ieftin dispune de 2 placi grafice, una integrata modelul Intel HD Graphics 4400 optimizata pentru autonomie si o placa dedicata modelul Radeon R5 M230 cu o capacitate de 1024 MB DDR3 ce va ofera performante sporite. Pret 1000 RON. Astept cele mai bune oferte
  9. Hai sa va prezint noua mea jucarie dragilor: Lenovo IdeaPad G50-45 este un laptop ieftin si bun pentru utilizarea de zi cu zi. Din punctul meu de vedere performantele acestui laptop sunt destul de bune. Puterea de calcul este data de Procesorul AMD Dual-Core la frecventa de 1350 MHz, impreauna cu o memorie de 2 GB DDR3. Memoria de 2GB este instalata pe unul din cele 2 sloturi, ceea ce face foarte usor un upgrade de memorie pana la 8GB. Placa video AMD Radeon™ R2 Graphics ofera performante optime si autonomie sporita. La o utilizare moderata autonomia bateriei este de 3-4 ore. Carcasa este foarte bine conturata, oferind un design placut, iar capacul este protejat de un material antiderapant si cantareste doar 2.5 kg. Tastatura este ergonomica, placuta la atingere si usurand utilizarea in regim de editare texte, iar carcasa din jurul tastaturii ofera un design elegant. Ecranul are o rezolutie de 1366 x 768 cu o diagonala de 15.6 inci, si este LCD LED HD. Capacitatea de stocare este de 250 GB, oferind spatiu suficient pentru aplicatiile dorite, stocarea filmelor preferate, muzica si jocuri. Ca si utilizare multimedia laptopul are cam tot ce-i trebuie, difuzoare de 2W ce beneficiaza de tehnologia Dolby Advanced Audio v2, microfon integrat, camera web performanta de 720p. Puteti copia cu usurinta pozele facute cu aparatul foto cu ajutorul cititorului de carduri integrat. Va salut si sper ca v-a placut reviewul meu.
  10. Buna ziua numele meu este Ana Maria 21 de ani lucrez la o firma de publicitate.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.