Jump to content

Andreeas Z.

+Helpers
 • Content Count

  381
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Posts posted by Andreeas Z.

 1. Agenția de webdesign Genius WEB oferă servicii complete: creare site, optimizare SEO, creare magazine online, re-design, branding total (design grafic) și sunt doar câteva lucruri dintre cele pe care le putem face. Și le facem foarte bine!

  Dacă v-ați săturat de agenții de web design care fac puține pe bani mulți, atunci cereți o ofertă la noi. Cu siguranță vă vom surprinde într-un mod plăcut.
  De la site-uri de prezentare până la cele mai complexe funcții ale unui site, agenția Genius WEB se ocupă de tot.

  Toate site-urile create de către noi conțin la același preț optimizare SEO, securizare site și optimizarea vitezei a site-ului.

  De asemenea toate pachetele primesc găzduire web gratuită timp de 2 luni pe serverele noastre.Veți fi îndrumați către cele mai avantajoase soluții pentru dvs. că bugetul final să fie cât mai mic posibil.
   

  Spoiler


  CREARE-SITE.png

  MAGAZIN-ONLINE.png

  optimizare-seo.png

  food.png

   

   

   

 2. Caut pe cineva care imi poate oferii o diploma conform careia să fiu sudor cu "acte in regula".

  Precizez faptul ca sunt specializat la fostul loc de munca(FRANȚA) dar fostul director al firmei in cauza , nu dorește sa imi elibereze aceasta diploma recunoscuta la nivel international.

  Daca sunt persoane care au idee despre așa ceva , le rog să mă contacteze pentru a oferii mai multe detalii despre ce anume doresc prin PM / andreeas.zaharia@yahoo.com

  • Haha 1
 3. Pe laptopul meu au varsat niste tovarasi VIN . Eram la o petrecere si au sters doar la suprafata lichidul .. A doua zi tastatura nu mai mergea. In cel mai rau caz , nu o sa iti mai mearga tastatura. Toata fața laptopului tau se scoate. Eu am un model HP cu tastatura integrata in fata laptopului ca si la tine. Are niste cleme laterale , nu le poti observa. Cel mai sigur mergi la un service si roagal sa iti curete laptopul . Eventual il curata si de praf pentru 20-40 lei. Succes

 4. Treaba sta in felul urmator:

  Trebuie sa modifici codurile din

  Styles -> Global Templates -> GlobalTemplate

  Trebuie sa fie ceva meniu editat , nu am ce cod sa iti dau ca sa cauti acolo. Trebuie sa il pui inainte de

   <!-- ::: NAVIGATION BREADCRUMBS ::: -->

  codul tau de la meniul acela.

 5. Mulțumesc @gadeas pentru dezvoltarea părerii mele. Ai perfectă dreptate in tot ce ai spus acolo. Daca un forum este vizitat de persoane under 16 , este normal ca acesta să pară "navă extraterestră" pentru ei dacă nu au mai folosit 4.0.x până acum. Părerea mea ,repet, reveniți la versiunea anterioară , vă aduce un plus pe viitor. :)

 6. Ți-ai facut o reputație puțin neplăcută printre utilizatorii acestui forum și nu numai , doar pentru simplul fapt că pui accentul pe licența IPS de care dispui. Intradevăr , denotă seriozitatea și bugetul tau nelimitat pe care l-ai acordat proiectului , însă observ că de 2 luni , încă nu ai avansat deloc pe partea de vizite/populare. Iți doresc succes și sper ca adevărul să nu deranjeze. Numai bine.

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.