Jump to content

Andreeas Z.

+Helpers
 • Content Count

  381
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Everything posted by Andreeas Z.

 1. Agenția de webdesign Genius WEB oferă servicii complete: creare site, optimizare SEO, creare magazine online, re-design, branding total (design grafic) și sunt doar câteva lucruri dintre cele pe care le putem face. Și le facem foarte bine!Dacă v-ați săturat de agenții de web design care fac puține pe bani mulți, atunci cereți o ofertă la noi. Cu siguranță vă vom surprinde într-un mod plăcut.De la site-uri de prezentare până la cele mai complexe funcții ale unui site, agenția Genius WEB se ocupă de tot. Toate site-urile create de către noi conțin la același preț optimizare SEO, securizare
 2. Acolo l-am găsit , vreau sa il personalizez și mă gândeam că este pe undeva free.. Nu il fac pentru mine.
 3. Nu dau de plugin-ul pentru sidebar cu steamgroup , gasesc doar pentru ipb 3.4 , stie cineva vre-o solutie??
 4. Ce pot sa mai zic baieti , mi-ati adus tema intr-un stadiu de tot cctul ! rușinică Valentine sau care ai fost pe legionarii.
 5. Versiunea platformei este 4.2 , tema de la care s-a pornit este cea Default (alba). Nu exista nici-o alta tema compatibila 100% cu versiunea 4.2 , iar legat de elementele temei , inca se lucreaza pentru a ajunge la produsul finit.
 6. Doresc păreri despre forumul Legionarii. Precizez ca nu eu detin domeniul , eu doar am facut acest topic pentru Cătălin. Doresc de asemenea si păreri despre structură , interfață și "first contact". Link: https://legionarii.ro
 7. Caut pe cineva care imi poate oferii o diploma conform careia să fiu sudor cu "acte in regula". Precizez faptul ca sunt specializat la fostul loc de munca(FRANȚA) dar fostul director al firmei in cauza , nu dorește sa imi elibereze aceasta diploma recunoscuta la nivel international. Daca sunt persoane care au idee despre așa ceva , le rog să mă contacteze pentru a oferii mai multe detalii despre ce anume doresc prin PM / andreeas.zaharia@yahoo.com
 8. Iti zic frumos și o singura dată. Sterge codurile de la box-ul cu TS3. Imaginea si codurile html imi apartin. Le-ai furat de la clientii mei de pe darkcs. Numai bine.
 9. De ce nu mergeti pe o varianta așa? Fata de cum este maintitle-ul , mai bine arata așa. Borderul acela dublat nu prea este ok , cel putin eu as modifica. Este doar un sfat. In rest , ca si aspect este ok , dar puteti mult mai mult.
 10. Mulțumesc frumos , totul se rezuma la placerea de a imbina ceea ce iti place sa faci și să caștigi și bani.
 11. Voi posta in continuare creațiile viitoare aici: Logo:
 12. Trebuie sa inlocuiesti f_icons , este cam complicat pentru un incepator sa rescrie codurile acelea. Nu incurajez copiatul , te poti gandii la o alta forma daca vrei sa fii original.
 13. sa pui footer-ul in locul săgeții , ce e asa greu de inteles ?:)) on: bafta , dar ai facut degeaba site-ul, o sa ai nevoie de noroc , nu de succes
 14. Ai copiat multe elemente din alte teme. Mie unul nu prea imi place ce ai "creat". Succes
 15. Pe laptopul meu au varsat niste tovarasi VIN . Eram la o petrecere si au sters doar la suprafata lichidul .. A doua zi tastatura nu mai mergea. In cel mai rau caz , nu o sa iti mai mearga tastatura. Toata fața laptopului tau se scoate. Eu am un model HP cu tastatura integrata in fata laptopului ca si la tine. Are niste cleme laterale , nu le poti observa. Cel mai sigur mergi la un service si roagal sa iti curete laptopul . Eventual il curata si de praf pentru 20-40 lei. Succes
 16. poti sa faci ceva si din css, margin-top: x% / xPX; Pune-mi intr-un code aici tot ce ai in GlobalTemplate
 17. Treaba sta in felul urmator: Trebuie sa modifici codurile din Styles -> Global Templates -> GlobalTemplate Trebuie sa fie ceva meniu editat , nu am ce cod sa iti dau ca sa cauti acolo. Trebuie sa il pui inainte de <!-- ::: NAVIGATION BREADCRUMBS ::: --> codul tau de la meniul acela.
 18. mtagames.ro mtagame.ro multitheftauto.ro mta.ro autotheftro.com
 19. În această seara site-ul intra in mentenanța pe o perioadă de 3 zile. Fiți pe fază
 20. Mulțumesc @gadeas pentru dezvoltarea părerii mele. Ai perfectă dreptate in tot ce ai spus acolo. Daca un forum este vizitat de persoane under 16 , este normal ca acesta să pară "navă extraterestră" pentru ei dacă nu au mai folosit 4.0.x până acum. Părerea mea ,repet, reveniți la versiunea anterioară , vă aduce un plus pe viitor.
 21. Ți-ai facut o reputație puțin neplăcută printre utilizatorii acestui forum și nu numai , doar pentru simplul fapt că pui accentul pe licența IPS de care dispui. Intradevăr , denotă seriozitatea și bugetul tau nelimitat pe care l-ai acordat proiectului , însă observ că de 2 luni , încă nu ai avansat deloc pe partea de vizite/populare. Iți doresc succes și sper ca adevărul să nu deranjeze. Numai bine.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.