Jump to content

EquiNoX!

Members
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

EquiNoX! last won the day on February 16

EquiNoX! had the most liked content!

Community Reputation

7 Pretty good

About EquiNoX!

 • Rank
  User Nou

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Bun, eu alt ajutor nu-ti pot oferi deoarece nu am patit niciodata asa ceva, adica nu am experienta cu asa ceva si nu am rezolvat vre-o data problema de genul asta... Daca era cu licenta, IPS imediat iti ofera support si te ajutau... Asta este un avantaj foarte mare la licenta
 2. Ai modificat / adaugat ceva in baza de date recent? Ai schimbat setari de la plataforma? Daca decizi sa dai reinstall, ia-l de pe webflake versiunea 4.2.8.
 3. Nu am mai vazut asa ceva, este interesant... Ce versiune ips folosesti? IPS 4.2.x - Ce numar este X. Recomand sa dai reinstall la tot... Nu cred ca vei gasi o rezolvare rapida pentru asa ceva si daca dureaza mult poate comunitatea se duce...
 4. Pentru teste este bun https://www.000webhost.com/
 5. Prima data citeste regulamentul sectiunii inainte de a posta, trebuie sa pui firma unde este hostat site-ul iar firma unde este cumparat domeniul.
 6. Ai setat permisiile si topicurile care vrei sa apara acolo?
 7. Cu placere Poti sa dai un thanks daca vrei
 8. Admin CP » Members » Staff » Moderators » + Add Moderator. Type of restriction to add » Member. Member » Numele membrului Tab-ul "Content" dai pe "Uncheck All" , apoi te duci la tab-ul "Forums" si alegi categoria dorita. ¡ TREBUIE MODIFICATE TOATE PERMISIILE, VEZI TU CE ACCESE VREI SA-I DAI !
 9. 1 - Citeste regulamentul inainte de a posta, trebuie sa pui firma unde este hostat site-ul si firma unde este cumparat domeniul. Parerea mea personala este ca nu imi plac comunitatile gaming pe alb. 2 - Ori schimbi background la anunturi peste shoutbox ori schimbi culoarea la text, cuvantul "Moderatori" nu se citeste deloc... [Anunț] Comunitatea WinGAME este în căutare de Moderatori capabili și activi ! 3 - Activitatea este foarte mica, nu s-a postat de 12 zile. In rest nu am nimic de zis... O comunitate ca toate cele noi, nimic deosebit pentru a oferi membrilor
 10. Daca stii ca exista pluginul, il instalezi, intrii in Themes > Tema ta > HTML > cauti template de la online indicator si de acolo iei sursa :/
 11. Pentru un incepator este cat de cat bine facuta, dar trebuie ceva mai "profesional" daca intelegi ce vreau sa spun Sunt mai multi webdesigneri inafara de HaLoGeK , poti cauta mai multi. La fel ca si pentru logo, poti plati pe cineva sa-ti faca unul 3d frumos.
 12. Indexul luat de pe net, folosit deja de peste 5 comunitati, la fel ca tema de pe forum iar plataforma este nulled. Modele furate de pe alte comunitati, la fel ca si categoriile. Licenta trebuie sa o cumperi la invisioncommunity.com , pretul este de aproximativ 200€. Trebuie sa pui si firma unde este hostat site-ul, citeste regulamentul inainte sa postezi.
 13. Template este luat de pe net si nu ai modificat mai nimic. Nu am ce sa-ti propun, decat sa faci unul tu singur si sa nu iei de pe net. Aha, au trecut 5-6 zile... Vad cum te ocupi Succes cu site-ul...
 14. Tema este foarte simpla, nu atrage mai deloc. Logo-ul este foarte foarte foarte urat, sincer si fara suparare. Nu inteleg ce cauta acele linii pe logo (nu mai tin numele animatiei, dar stiu ca este normal pentru header direct, nu pentru imagine, iar este animat ). Iti urez succes cu comunitatea, dar va recomand sa puneti pe cineva sa va faca o tema.
 15. Tema RIP - Gratis, o au multe comunitati. Nu oferiti nimic nou, o multime de comunitati create din plictiseala, fara nici un sens... Succes cu comunitatea.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.