Jump to content

MOTAAAN

Members
 • Posts

  9
 • Joined

 • Last visited

About MOTAAAN

 • Birthday 05/08/2001

Recent Profile Visitors

76 profile views

MOTAAAN's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

 • First Post
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

2

Reputation

 1. Browser? rezolutie? Problemele legate de responsive vor fi rezolvate saptamana asta
 2. Am incercat sa il las mai mic, insa nu arata prea bine, cat despre sectiunea aia, teoretic e semnatura, dar ma gandesc ce voi putea adauga. Zona aia e specifica platformei, ca nu e doar pe aceasta tema. O sa pregatesc niste update-uri deci stai geana. Multumesc de opinie si sa ai o zi frumoasa @Courage @dOc MFX daca ai timp sa arunci o privire?
 3. Update, am rezolvat unele erori din tema, a mai ramas niste responsive de facut !
 4. Bună ziua dragi utilizatori pctroubleshooting.ro! Vă prezint comunitatea DARKPOWER - SINK INTO THE BATTLEGROUND Link forum - https://darkpower.ro/forum/ Suntem o comunitate licențiată la început de drum, care promite în esență posibilitatea de a te juca într-un mediu interesant, liniștit fără codați si țepari. Am înființat acest proiect pentru a putea oferii ce alte comunități mari nu prea oferă, suport userilor, oportunități de a deține servere și diverse accese si panel-uri. Interfața noastră este creată de către cyberdesign si @Juliano Dillon încă nu este în stadiul final, mai sunt modificări de făcut. Tema vine cu un sistem de leveling pe bază de quest-uri și postări, cu diverse rank-uri și award-uri unice. Avem un sistem de infotainment pentru profilul de utilizator în sidebar. Aveți mai jos o poză cu sistemul de quest-uri. Platforma: ips licentiat Host: hosterion.ro Momentan dispunem de un server de cs 1.6 dar în viitorul apropiat ne vom axa pe jocurile populare si pe competiții de pildă sistem 5v5 CS GO, CS 1.6 , Turnee LoL și Dota. În viitorul apropiat vrem să organizăm un turneu caritabil. În curând va urma un sistem pentru utilizatorii ce fac parte din rank-ul dark supporters ( acest grup inlocuind clasicul premium ) care va afișa unele informații în plus față de un simplu user. Avem campanie staff activă pentru mai multe detalii intrați pe forum https://www.facebook.com/darkpower.ro - grupul nostru de facebook, vă asteptăm! https://steamcommunity.com/groups/darkpower-ro/ - grupul nostru de steam, vă asteptăm! https://discord.gg/uCe3UetRcc - serverul nostru de discord, vă asteptăm! Serverul de Teamspeak urmează să fie pus la punct cât de curând posibil, săptămâna asta cel puțin, ne-am propus noi, staff-ul darkpower. Aștept părerile voastre! Acestea fiind spuse, vă rog să faceți un cont și o prezentare dacă nu este cu deranj. Mulțumesc pentru timpul acordat! Să aveți o zi frumoasă!!!
 5. Salut intra in tema cauta forumrow apoi in fisierul asta cauta fa fa-circle si sterge l
 6. Detin si eu Razer Cynosa Lite si sunt foarte multumit, singurul dezavantaj e ca Synapse 3 nu funcționează și pe mac os.
 7. Lasa mi link cu forumul
 8. Tu esti cu simplitatea si cu separatorul dintre icon-uri cu skew ( cer scuze la admin pt phunt )
 9. Se vede o evolutie, lucrezi draguț să zic așa. Încearcă să lucrezi la userbar, modifică-l fă-i ceva special, asa mi se pare mana lui d0c. La meniu ai putea sa mai faci ceva mi se pare mult prea simplu. Imi plăcea mai mult versiunea dark... albastrul asta sincer mi se pare o alegere mai proasta. Iți sugerez să lucrezi cu variabile: ex : html { var(--background): #fff ; } body{ background: var (--background); Apoi iți e mult mai ușor să schimbi culoarea nu stai sa cauti fiecare clasă in parte. Selectarea imaginiii headerului, nice dar m-aș juca cu butonul l-aș face să fie puțin mai ciudat față de temă.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.