Cezar-uhl Posted June 2, 2007 Report Posted June 2, 2007 Mai exista CLANUL WTK ? Sau nu mai aveti nevoie de mine (benjamin...) Click here please !
gaby Posted June 3, 2007 Report Posted June 3, 2007 bineinteles ca mai exista clanul wTk, si bineinteles ca mai avem nevoie de tine, dar eu cel putin in ultimul timp pe server nu te-am mai vazut, pe mess (cand am intrat eu) niciatat. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+Smeagoll Posted June 3, 2007 Report Posted June 3, 2007 Din cate stiu eu nu e voie sa ai clone pe forum!Deci Cezar-uhl si Benjamin- sunt aceleasi persoane!Sau aici nu se mai respecta regulamentul?
gaby Posted June 3, 2007 Report Posted June 3, 2007 in regulament nu este trecuta aceasta regula inca. dar oricum nu e permis sa ia clone... benjamin, hotaraste-te la un user. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Cezar-uhl Posted June 4, 2007 Author Report Posted June 4, 2007 Ua smeagoll ma enervezi cu regulile tale in fine... trebuie respectate... dar yo am uitat password-ul la celalalt user asa ca .... ! Click here please !
m0rph3us Posted July 13, 2007 Report Posted July 13, 2007 Ua smeagoll ma enervezi cu regulile tale in fine... trebuie respectate... dar yo am uitat password-ul la celalalt user asa ca .... ! ← Cat de trist... So lonely ... so NUMB ... dNd dutetareTURBO.ro # NOS
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now