Jump to content

Recommended Posts

Posted

Inainte ca Charles Xavier si Erik Lensherr sa ia numele de Profesor X si Magneto, ei au fost doi tineri care isi descopereau puterile pentru prima data. Inainte de a fi dusmani, ei au fost prieteni apropiati. Lucrau impreuna cu alti mutanti pentru a preveni cel mai mare pericol pe care lumea l-a cunoscut vreodata. In timp, o fisura s-a creat in prietenia lor, incepand razboiul dintre tabara lui Magneto si tabara Profesorului X (cunoscuta ca X-men).

x-men-first-class-739326l-imagine.jpg

http://video.cinemagia.ro/v/999713&mute=false

Gen: Drama,SF,Actiune

Premiera in Romania

03.06.2011

4Qn7oKL.gif cjZhNAh.gifsykL3n4.gif

• 6 months later...

Posted

ca sa nu uitam ca Wolverine a devenit mutant in totalitate dupa un experiment ,care sa produs cu multi ani dupa inceperea razboiul dintre tabara lui Magneto si tabara Profesorului X . si atunci greu a sa lasat intrat in echipa lui X!

Posted

ca sa nu uitam ca Wolverine a devenit mutant in totalitate dupa un experiment ,care sa produs cu multi ani dupa inceperea razboiul dintre tabara lui Magneto si tabara Profesorului X . si atunci greu a sa lasat intrat in echipa lui X!

Wolverine era mutant de mic copil. Experiementul doar la imbunatatit :D

• 8 months later...
Posted

si eu ce am zis prietene !??? nu vezi ce am scris?reciteste cu voce tare si clara cand esti singur acasa si iti vei da seama ce am zis eu !:P

nu, tu ai zis ca era un fel de..juma mutant jumate nu.

love is a verb
Love is a doing word

• Moderators
Posted

Wolverine e cel mai batran frate. N-ati vazut prin cate razboaie a trecut ? :D

Ceea ce-a vrut sa zica Pavillion dar nu a fost inteles, e ca , el era Mutant, da, dar adamantiumul a fost adaugat cand deja era la maturitate, inaitne sa se cunoasca cu Xavier totusi.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.