Jump to content

Nu Imi Mai Apare Iconita Dvd-Rom

Recommended Posts

Sal. Am o problema,nu mai pot folosi DVDRw,nu mai este recunoscut de Windows.Este problema de hardware sau de software? Stie cineva?In My Computer nu mai apare iconita.DVD se deschide,inchide,ruleaza putin dar cam atat.Rog ajutor! Multumiri!!O zi buna tuturor.

Incearca sa verifici in "Device Manager" (Control Panel -> System -> etc.) daca exista "DVD/CD-ROM Drives". Daca nu apare aici (cel mai probabil) incearca sa verifici cablul de date al acestuia.

Daca nu functioneaza asa, te rog scrie aici!

Pentru Lus si ceilalti colegi care recomanda "reinstalarea windowsului":

Asta e singura solutie pentru toate problemele?

Incearca sa verifici in "Device Manager" (Control Panel -> System -> etc.) daca exista "DVD/CD-ROM Drives". Daca nu apare aici (cel mai probabil) incearca sa verifici cablul de date al acestuia.

Daca nu functioneaza asa, te rog scrie aici!

Pentru Lus si ceilalti colegi care recomanda "reinstalarea windowsului":

Asta e singura solutie pentru toate problemele?

In prima faza,da.It worked for me,nu strica sa incerci.

fWy1P.gif

In prima faza,da.It worked for me,nu strica sa incerci.

E bine sa incerci alte solutii inainte de reinstalarea Windows-ului, aceasta din urma ramanand ultima solutie :P, mai ales daca ai de pierdut ceva programe/jocuri.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Daca ati lucra pentru o corporatie care are un cluster cu probleme, sa vad cum reinstalati pe ala sistemele de operare.

Am mai spus-o pe forum...nu inveti nimic din asta. Daca reinstalezi sistemul de operare, treci peste probleme ca orbul, in plus, s-ar putea ca problema sa nu fie cauzata de acesta.

Atentie, sa nu faceti parte din gasca copiilor care reinstaleaza sistemele de operare la fiecare problema si isi spun ca-s "buni la calculatoare". Detest oamenii astia!

Daca ati lucra pentru o corporatie care are un cluster cu probleme, sa vad cum reinstalati pe ala sistemele de operare.

Am mai spus-o pe forum...nu inveti nimic din asta. Daca reinstalezi sistemul de operare, treci peste probleme ca orbul, in plus, s-ar putea ca problema sa nu fie cauzata de acesta.

Atentie, sa nu faceti parte din gasca copiilor care reinstaleaza sistemele de operare la fiecare problema si isi spun ca-s "buni la calculatoare". Detest oamenii astia!

Presupun ca faci referire la mine. Nu ,nu sunt genul. Ca sa fiu sincer,stiu sa imi intretin calculatorul astfel incat sa nu fiu nevoit sa-mi bat capul cu probleme.

Si totusi,nu am spus niciodata ca sunt bun la calculatoare ,pur si simplu incerc sa ajut cu ce stiu. De asta si sunt aici defapt,sa invat. Anyway,enough for today.

fWy1P.gif