Jump to content

Recommended Posts

Posted

am un laptop hp 620 cumparat recent si as vrea sa il folosesc pt inregistrare...am si un mixer yamaha emx2000,din mixer duc un cablu la laptop la intrarea de microfon dar nu imi place cum se aude,se aude cam aiurea...mentionez ca mixerul are iesire pt inregistrat...ce sa fac? cum as putea sa fac sa obtin cv calitate? o interfata audio nu imi permit ca nu am atatia bani...ce m-ati sfatui?

Posted

Din pacate nu prea ai ce face, decat sa te asiguri ca ai conexiuni solide si cabluri de calitate.

Prin conexiuni solide ma refer la rezistenta contactului, asta se gaseste in specificatiile mufelor. In ceea ce priveste cablul, acesta trebuie sa aiba rezistivitate, capacitate cat mai mica si sa fie bine ecranat impotriva interferentelor externe.

Un alt lucru care ai putea sa-l faci este sa nu folosesti porturile la volum maxim, deoarece apar mici distorsiuni ale sunetului.

• Upvote 1
Posted

223px-Small_Toroidal_Inductors.jpg

Ai incercat asa? sa bagi firele printre niste magneti :P Ar trebui sa elimine interferentele cauzate de mouse wireless, wirelessu lu vecinu, sau chiar compu tau.

Zic sa bagi firu de vreo..5-6 ori prin gaurica :D ai grija sa fie destul de mare gaura.

Nu stiu daca e corect termenul dar...impamantare? are asa ceva?

• Upvote 1

love is a verb
Love is a doing word

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.