Cen7 Posted December 17, 2006 Report Share Posted December 17, 2006 Deci la instalarea unui program imi da o eroare : Error Loading c:\docume~1\claudiu\locals~1\Temp\7C3.tmp , sau Error Loading c:\docume~1\claudiu\locals~1\Temp\7C4.tmp si la sfarsit se tot schimba 7C5.tmp , 700.tmp .. stiti dak da ID de mess claudiu20042002 sau mesaj aici .. ms ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johhny Posted December 17, 2006 Report Share Posted December 17, 2006 Ar fi fost bine daca ai fi precizat si la instalaria carui program de eroarea. Oricum dupa cele spuse de tine eroarea este data in my documents, se poate sa fie din cauza windows-ului sau poate sa fie din cauza existentei unor virusi, fa o reinstalare de windows si un scan cu un antivirus folosit de tine dar cu updat la zi.... Dar cel mai bine da mai multe informati despre aceasta problema... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Smeagoll Posted December 18, 2006 Report Share Posted December 18, 2006 Dupa cum spunea si Johnny mai mult ca sigur este de la un virus!Ar fi mai bine sa reinstalezi windowsul!Suces! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johhny Posted December 18, 2006 Report Share Posted December 18, 2006 in Temp din my documents se trimit fisiere de la diferite programe si din windwos, tie eroarea poate sa-ti deie de la fisierul unui program, dar dupa extensie pare mai mult un fisier de windwos care este accesat de programul care vrei sa-l instalezi sau sta in calea acelui program. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cen7 Posted December 23, 2006 Author Report Share Posted December 23, 2006 Deci programul nu conteaza .... oricare ... si am reinstalat windows de 3 ori in aceasi zi si tot la fel imi zice ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaby Posted December 23, 2006 Report Share Posted December 23, 2006 am incercat si eu programul dat de tine (este un bot pentru mirc, si are setup) cand incerci sa rulezi setup-ul, apare eroarea de mai sus, asta nu poate insemna decat ca nu este bun programul, sau nu suporta acel windows. incearca sa gasesti acelasi program dar sa iei alt kit si vezi daca face la fel. succes Quote Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. -------------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts