Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut ma confrunt si eu cu o problema ...temperaturile :(( va voi pune un print screen sa vedeti ce temperaturi am ... vreau sa stiu daca sunt normale ceea ce nu cred vreau sa stiu cum pot scapa de aceste temperaturi sa le mai scad putin mie personal mi se par exagerate :(

post-18488-0-87683600-1306766063_thumb.j

Posted

Temperaturile sunt mediu-inalte.

Ai putea sa racesti putin mai bine sistemul. Am avut multe HDD-uri stricate din cauza temperaturilor excesive. Incearca sa le mentii undeva la 30oC.

De fapt ar fi bine ca totul sa scada cu vreo 10oC, in afara de placa video care oricum se incalzeste, iar temperatura medie este mai mare decat la restul componentelor.

• Upvote 1
Posted

ma gandeam nu poate fi din cauza sursei temperaturile astea? ca este cam slaba pentru ce am eu pentium 4 3 ghz htt/2cpu ; 2 gb ram/ placa video de 1 gb 9500gt/ 2 hdd /1 card reader/1 dvd-rw . Mentionez ca sursa este de 340 W!

Posted

Nu are legatura!

Asigura-te ca e foarte bine ventilata carcasa si ca sunt curate radiatoarele/ventilatoarele.

PS: Modelul de procesor ce-l ai tinde sa se incalzeasca tare.

• Upvote 1
Posted

mersi de sfaturi:) am crezut ca eu am problema asta cu batranul meu pentium :) deci pot sta cat de cat calm oricum nu am prea mare lucru sa ii fac ...de cumparat un cooler pentru procesor cred ca nu se merita mai bine iau altul box:)

Posted

oricum nu am prea mare lucru sa ii fac ...de cumparat un cooler pentru procesor cred ca nu se merita mai bine iau altul box:)

Asculta sfatul lui gh0st:

Asigura-te ca e foarte bine ventilata carcasa si ca sunt curate radiatoarele/ventilatoarele.

In legatura cu cooler-ul pentru procesor, vezi ca gasesti destule sub 50 RON: http://www.emag.ro/coolere_procesor/coolere_procesor-ieftine-pret,intre-0-si-50

Spatiu pentru 1-2 coolere suplimentare nu ai in carcasa ? In felul asta vei mai micsora putin temperaturile sistemului.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

din pacate am 2 ventilatoare conectate in carcasa + ala de la cpu care merge cu 4300 RPM si face un zgomot infernal ieri am desfacut procesorul si am inlocuit pasta ... acum chipurile e mai rece cu 2 grade:( apropo in alegerea de cooler ce ar trebui sa iau in seama ? fluxul de aer sa fie cat ma mare? si rotatiile sa fie cat mai mari sau...numai aspectul de flux de aer e important?

• 4 months later...
Posted

Dar temperaturile sunt asa decand ai calculatorul? Unele piese depinzand de model se incalzesc mai mult, la mine cpu e la 67-73C si asa face decand am cumparat calculatorul.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.