makemescreams Posted May 30, 2011 Report Posted May 30, 2011 Salut ma confrunt si eu cu o problema ...temperaturile va voi pune un print screen sa vedeti ce temperaturi am ... vreau sa stiu daca sunt normale ceea ce nu cred vreau sa stiu cum pot scapa de aceste temperaturi sa le mai scad putin mie personal mi se par exagerate
gh0st Posted May 30, 2011 Report Posted May 30, 2011 Temperaturile sunt mediu-inalte. Ai putea sa racesti putin mai bine sistemul. Am avut multe HDD-uri stricate din cauza temperaturilor excesive. Incearca sa le mentii undeva la 30oC. De fapt ar fi bine ca totul sa scada cu vreo 10oC, in afara de placa video care oricum se incalzeste, iar temperatura medie este mai mare decat la restul componentelor. 1
makemescreams Posted May 30, 2011 Author Report Posted May 30, 2011 ma gandeam nu poate fi din cauza sursei temperaturile astea? ca este cam slaba pentru ce am eu pentium 4 3 ghz htt/2cpu ; 2 gb ram/ placa video de 1 gb 9500gt/ 2 hdd /1 card reader/1 dvd-rw . Mentionez ca sursa este de 340 W!
gh0st Posted May 30, 2011 Report Posted May 30, 2011 Nu are legatura! Asigura-te ca e foarte bine ventilata carcasa si ca sunt curate radiatoarele/ventilatoarele. PS: Modelul de procesor ce-l ai tinde sa se incalzeasca tare. 1
makemescreams Posted May 30, 2011 Author Report Posted May 30, 2011 adica procesorul e prea incens sa inteleg? mai exact acesta e procesorul Pentium 4
gh0st Posted May 30, 2011 Report Posted May 30, 2011 E cald, dar nu asta am vrut sa spun. Procesoarele astea tind sa se incalzeasca mai tare decat altele...ma intelegi? De ex: http://www.overclock.net/cooling-experiments/751705-hottest-processor.html Cauta pe Google, vei gasi multe informatii cu privire la dracusorii astia...Pentium. Se incalzesc tare! 1
makemescreams Posted May 30, 2011 Author Report Posted May 30, 2011 mersi de sfaturi:) am crezut ca eu am problema asta cu batranul meu pentium deci pot sta cat de cat calm oricum nu am prea mare lucru sa ii fac ...de cumparat un cooler pentru procesor cred ca nu se merita mai bine iau altul box:)
gaby Posted May 30, 2011 Report Posted May 30, 2011 oricum nu am prea mare lucru sa ii fac ...de cumparat un cooler pentru procesor cred ca nu se merita mai bine iau altul box:) Asculta sfatul lui gh0st: Asigura-te ca e foarte bine ventilata carcasa si ca sunt curate radiatoarele/ventilatoarele. In legatura cu cooler-ul pentru procesor, vezi ca gasesti destule sub 50 RON: http://www.emag.ro/coolere_procesor/coolere_procesor-ieftine-pret,intre-0-si-50 Spatiu pentru 1-2 coolere suplimentare nu ai in carcasa ? In felul asta vei mai micsora putin temperaturile sistemului. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
makemescreams Posted May 31, 2011 Author Report Posted May 31, 2011 din pacate am 2 ventilatoare conectate in carcasa + ala de la cpu care merge cu 4300 RPM si face un zgomot infernal ieri am desfacut procesorul si am inlocuit pasta ... acum chipurile e mai rece cu 2 grade:( apropo in alegerea de cooler ce ar trebui sa iau in seama ? fluxul de aer sa fie cat ma mare? si rotatiile sa fie cat mai mari sau...numai aspectul de flux de aer e important?
gaby Posted May 31, 2011 Report Posted May 31, 2011 In principal as zice: flux de aer cat mai mare si decibeli cati mai putini (cu cat sunt mai putini cu atat nivelul zgomotului este mai redus). Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
makemescreams Posted May 31, 2011 Author Report Posted May 31, 2011 am inteles deci ma voi axa pe flux de aer mersi de raspunsuri va raman dator:)
+VladOcs Posted October 21, 2011 Report Posted October 21, 2011 Dar temperaturile sunt asa decand ai calculatorul? Unele piese depinzand de model se incalzesc mai mult, la mine cpu e la 67-73C si asa face decand am cumparat calculatorul.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now