Jump to content

Recommended Posts

• 6 months later...

Posted

Am avut si eu programul asta dar am intelsc ca iti strica windows-ul :| asa E?

I have been on this forum since 2007

Driving jill61-603505-albums-emoticons-pic45408-driving-smiley.gifBMW 318i and Dacia 1310 Sport

dsdsa.png

Posted

Dap asa e.Iti inlocuieste unele fiserle din win si de multe ori chiar dupa instalarea packului iti va cere sa introduci Cd-ul de instalare pentru ca sistremului ii se pare ca lipseste cateva fisiere necesare functionarii.

Reactiaclientului
website-ul de feedback pentru electronice si electrocasnice in Romania.

Posted

Asa e...dar mai e o solutie, iei fisiere .msstyle(impreuna cu niste shelluri) le pui in Windows-Resources si administrezi temele din click dreapta-Properties-Appearence :D

Acum nu stiu daca si asta ingreuneaa sistemul (mie personal nu mi se pare)

Reactiaclientului
website-ul de feedback pentru electronice si electrocasnice in Romania.

Posted

Mi-am instalat Vista Transformation sa dat rst la PC si nu mi-la transformat tot PC-ul este la fel doar ca mi-a instalat programul si ca prima pagina din Internet Explorer este site-ul lor atata tot :| ! HELP ME

Driving jill61-603505-albums-emoticons-pic45408-driving-smiley.gifBMW 318i and Dacia 1310 Sport

dsdsa.png

Posted

Sunt mai multe tipuri de pack mai multe versiuni ...cea mai buna parca e v7 ...v8 nu e stabila de loc!Eu am folosit patch`ul ala vreo 5 luni si nu mi`a facut probleme....!Deci ....eu acum folosesc black xp si are astept de windows vista cu tot cu side`bar cat si cu acel program (rocket dock).

post-10-1199651848_thumb.jpg

Posted

Nu ma descurc de loc sa imi instalez windowsul daca nu il am pe CD:|

Si apoi eu nu umblu cu Torrente ! Stiu decat prgramu cum se numeste BitComet atata tot si nici asta nustiu daca e scris bine ;))!

Moderare: BitComet e scris corect, tu cu limba romana ai mari probleme ( nu stiu ce virsta ai ), te rog da-ti silinta si scrie corect sintactic ( asta se mai trece cu vederea ) si morfologic, dar mai ales fii coerent in exprimare ca e foarte dificil unui vorbitor nativ de limba romana sa te inteleaga in multe din mesajele tale. Sfat: scrie mai intii mesajele in notepad citeste-le cu voce tare si daca ti se pare coerenta exprimarea abia atunci posteaza pe forumuri.

dsdsa.png

• 5 months later...
  • 6 months later...
Posted

L-am avut si eu ... dar dupa ce l-am instalat calculatorul meu "se misca" cam greu si l-am dezinstalat .... :(( dar orikm e tare progr ;)

Ca romanu' nu-i nici unu,unde-s multi, putea fi unul.

4397.jpg

• 2 years later...
Posted

Folosesc de ceva timp BricoPack Vista Inspirat si sunt foarte multumit. Pe langa ca transforma totul in Vista black (ca si tema) nu am intalnit erori si iti schimba si soundurile si le face ca in vista daca vrei; iti adauga rocket dock tot felul de umbre pe care poti sa le scoti daca nu le vrei.

Il luati de aici: http://www.crystalxp.net/galerie/en.id.130.htm

• Upvote 1
  • gaby unpinned this topic

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.