Jump to content

Recommended Posts

Posted

In cazul in care ati incercat/jucati FIFA 12, probabil tastele v-au dat mari batai de cap, acestea fiind configurate diferit fata de versiunile precedente. Mai mult decat atat, setarea acestpra se face putin diferit fata de cum se facea in FIFA 11, insa, nu este complicat.
Asadar, pentru modificarea/configurarea tastelor in FIFA 12:

• Intrati in joc.
  • Din cadrul meniului principal (Main Menu) selectati Exhibition match.
  • Selectati echipele, dupa care treceti la meniul urmator.
  • Din meniul proaspat afisat selectati optiunea Controller, dupa care, folisndu-va de RT (CTRL-ul din partea dreapta) si LT (Caps Lock) navigati catre configurarea tastelor tastaturii.
  • Editati tastele dupa plac tastele dupa care, puteti incepe jocul !

http://www.youtube.com/watch?v=kcvunmEn83I

Eu, fiind obisnuit cu configuratiile din FIFA 08/07, le-am setat in asa fel incat sa corespunda:

W - Through Ball | A - Lob Pass/Cross/Header | D - Shoot/Volley/Header | S - Short Pass/Header
Q - Player Run/Modifier | LShift - Finesse Shot Modifier | C - Pace Control | E - Sprint

P.S: Pentru driblinguri, scheme si fente, vizitati articolul:

Numai bine :pct2: !

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Te-ai uitat si aici: ?

Stiu de unde sa configurez tastele si stiu si cateva scheme insa problem este ca atunci cand incerc sa-mi selectez tastele pentru scheme (in mod normal sunt 2,4,6,8 parca) ca si in fifa 11 (le aveam home , end,delete,page down) nu ma lasa. Pur si simplu dau click si nu se intampla nimic. :-s

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.