Jump to content

Recommended Posts

Posted

Dupa cum probabil stiti daca citit acest articol, RLSP este patch-ul ce adauga Liga 1, Liga 2, si Liga 3 in FIFA. Acest patch era de obicei lansat de FifaRomania.net, insa acestia trec printr-o perioada mai grea, nereusind nici pana in momentul de fata sa scoata patch-ul oficial pentru Fifa 11, dar promitand ca vor rezolva aceste probleme.

!!! Update: Echipa Fifa Romania a reusit sa lanseze RLSP 2012, ce poate fi descarcat de mai jos:

Descarca RLSP 2012 (Liga 1 pentru Fifa 12) patch: :link:

http://www.youtube.com/watch?v=xmnRBrVdBwU

Pana atunci, aflati ca cei de la Fifa-infinity.com au lansat o prima versiune a patch-ului CPRL 12 "Complete Romanian League Patch 12" in care gasim 18 echipe din Liga 1 actualizate la zi (18 noiembrie 2011), bannere, cantece ale galeriilor, logo-uri, kituri oficiale si multe altele.

http://www.youtube.com/watch?v=dLxDf0Q7l-Q

Descarca CPRL Liga 1 Fifa 12 patch: :link: sau :link:

Cum se instaleaza CPRL – patch care baga Liga 1 in Fifa 12 ?

1. Descarcati si rulati fisierul "Complete Romanian League Patch 12 – Volume 1.exe"

2. Alegeti calea catre joc, de exemplu: "D:\FIFA 12″.

3. Asta este tot, ar trebui sa mearga, dar in caz ca nu vedeti in joc Liga I accesati: "My Fifa -> Edit -> Edit Squads -> Reset Squads".

In cazul in care intalniti o eroare la transferuri dupa ce instalati CPRL 12, rezolvarea partiala se afla mai jos:

http://www.youtube.com/watch?v=WbePDCNKiwc

Numai bine :pct2: !

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• 2 weeks later...
Posted

Cei de la fifaromania.net au anuntat ca lucreaza la RLSP 2012.

"Dupa cum am anuntat si in stirea precedenta, RLSP 12 este in lucru, cu toate acestea, o data de lansare nu poate fi data momentan, iar sansele ca patch-ul sa apara inaintea Creation Master 12 sunt destul de mici. Dorim sa lansam acest patch in momentul in care suntem siguri ca am atins un nivel de calitate cu care ati fost obisnuiti si in trecut de catre FifaRomania si in momentul in care vom avea posibilitatea de a extinde jocul, nu de a suprascrie elemente existente deja.

O surpriza pe care o va aduce RLSP 2012 este si FR Database Changer, un program ce va permite sa rulati atat versiunea originala a bazei de date a jocului (sa jucati online, sa va pastrati salvarile si setarile profilului originale) cat si RLSP 2012 pentru care sa aveti un profil nou cu setari si salvari ce tin de RLSP 2012 si sa faceti schimb intre ele."

Acest FR Database Changer e foarte interesant. Din cate am inteles eu , daca folosesti CRPL 12 atunci iti vei pierde salvarile deoarece patch-ul modifica baza de date insa pentru RLSP 12 vei putea juca si pe salvarile vechi schimband doar baza de date.

Posted

Salut!

Am si eu o problema!

Am facut cariera cu Steaua Bucuresti , si cand dau sa caut un jucator sau sa caut jucatorii in liga 1 imi iese din joc ,

precizez ca am sters tot din My Documents-> Fifa 2012 si tot asa imi face!Am dat si reset all squads :(

please Help!

Posted

Salut !

Eu nu folosesc CPRL insa presupun ca ti-ar merge daca reinstalezi patch-ul , nu mai stergi nici un fisier si cand incerci sa transferi un jucator cauta direct liga 1 si il cauti in acea lista , nu cauta direct folosind numele jucatorul .

Posted

Salut !

Eu nu folosesc CPRL insa presupun ca ti-ar merge daca reinstalezi patch-ul , nu mai stergi nici un fisier si cand incerci sa transferi un jucator cauta direct liga 1 si il cauti in acea lista , nu cauta direct folosind numele jucatorul .

Degeaba tot imi iese din joc , am incercat in multe feluri -oricum ms de raspuns

Posted

gaby, am si eu o intrebare.... dc nu se aude galeria? jocul merge perfect, tot....dar galeria...tot "englezii" se aud...am luat CFR, si nici cu cfr nu se aude galeria...

Posted

toate sunt defoult,nu le pot schimba ,nu apar ca in clipul asta..am selectat echipa dinamo, si toate sunt defoult...nu mege selectat altcva

patchul e instalat ok...am gasit cantecele in folderul "Chants"

Posted

toate sunt defoult,nu le pot schimba ,nu apar ca in clipul asta..am selectat echipa dinamo, si toate sunt defoult...nu mege selectat altcva

patchul e instalat ok...am gasit cantecele in folderul "Chants"

imi raspunde si mie cvna?

Posted

Salut!

Am si eu o problema!

Am facut cariera cu Steaua Bucuresti , si cand dau sa caut un jucator sau sa caut jucatorii in liga 1 imi iese din joc ,

precizez ca am sters tot din My Documents-> Fifa 2012 si tot asa imi face!Am dat si reset all squads :(

please Help!

si eu am aceiasi problema , cine paote sa ma ajute rog sa ma contacteze pe messenger : gik_te_doreste@yahoo.com , sau sa imi lase un email .

MS.

Posted

Poate te ajuta acesta:

Poti adauga chants folsind acesti pasi :

1. create a folder called "chants" in C:\

2. create subfolders in it like menu music, entrance, team chants etc

3. download/place audio files in those subfolders. eg.place EPL entrance music in entrance.

4. create .m3u playlist by selecting the files in the subfolders. eg. right-click on EPLentrance.mp3 and select " add to vlc playlist " or " add to " WMP list "

5. Then save the playlist in your default music folder. eg. C:\Users\Name\Music ( IMP - dont create any folder inside music folder, just save playlist there )

6. Its all done, import them into game and dont delete/move chants folder from C:/, otherwise custom sounds wont work

Sper ca o sa gasesti sursa problemei.

Cat despre transferuri , ar fi mai bine sa puneti intrebarea direct pe site-ul celor de la fifainfinity care au facut CRLP 12.

• Upvote 1

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.