Jump to content

Recommended Posts

Posted

ieri seara dupa cè am facut cum zicea in videourile alea imi mergea acum iar nu-mi mai merge, trebuie sa-mi fac mereu o noua cariera ca sa pot face transferuri?

Posted

" Installation

WARNING !!! READ THIS !!!

• Unfortunately, because several new teams have been added, your old career will not work anymore,you must start a new one !!!

1) After you have downloaded CRLP 12 – Volume 1, open the downloaded file (Complete Romanian League Patch 12 – Volume 1), starting this way the addon Installer.

2) Make sure to select your FIFA 12 Folder (not the “Game” one !!!) when asked to browse your main FIFA folder path. For example, if your FIFA is installed in “D:\Games\FIFA 12″, select this directory in the Installer box and wait until the process is being finished.

3) Enjoy the first authentic league patch for FIFA 12 !

In case you dont see the Liga I try the next steps:

1) Go to “My Fifa -> Edit -> Edit Squads -> Reset Squads”

2) Regenerate using iard86 Regenerator (1st option) "

Mai sus sunt informatile despre instalre de pe site-ul fifainfinity.

Daca nu gasesti Liga 1 dupa instalare inseamna ca nu l-ai instalat cum trebuie (ai grija la folderul pe care il selectezi la instalare) sau trebuie sa urmezi cei doi pasi prezentati mai sus.

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Data de lansare pentru RLSP 2012: 2 martie 2012

Data de lansare pentru RLSP 2012

Dupa aproape 2 ani de la lansarea ultimului patch ce aduce Liga I in FIFA, FifaRomania se pregateste de lansarea RLSP 2012. In acest moment le lucreaza la ultimele transferuri din Liga I si in paralel se realizeaza o testare riguroasa a patchului. Daca nu apar probleme neprevazute, veti putea descarca RLSP 2012 de pe site-ul nostru incepand de vineri, 2 martie 2012.

Sursa:Link

Din cate am citit pe forum sunt unele probleme.Creation Master nu permite adaugarea unei noi ligi in joc. Campionatul Olandei , care are aceasi structura cu campionatul Romaniei, va fi inlocuit cu Liga 1. Echipele campionatului olandez vor fi mutate la Rest of the World.

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

1.Recomand CRPL, creat de Fifa-infinity.com deoare ce RLSP de la Fifa Romania inlocuieste liga din Olanda sau nu stiu de unde.

2.Ce-a mai simpla solutie sa rezolvi bugul de la transferuri este sa foloseste la optiunea "Search" doar dintr-o liga.

3.Ca sa se auda sunetele de la galerii, trebuie sa le adaugati manual.

Tutorial:

Sper ca am ajutat.

• 1 month later...
Posted

Salut ma puteti ajuta si pe mine cand intru in fifa 2012 DB Changer ma pune sa selectez directorul ce contine profiliul fifa 2012 am selectat folderul profiliul si nimik am adaugat si o poza si tot nimik am bifat origin si am dat run fifa 2012 imi putezi da un filmulet cu ce trb sa fac sau sa imi spuneti va rog mult

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.