Jump to content

Recommended Posts

Posted

Vad ca forumul este atacat continuu de spam si mai nou de 1-2 zile vad ca pot da si reputatie negativa (Gaby a primit vreo -35 negativa pt un post, util, de la boti). Cum se poate scapa de ei? Stiu ca BUG-ul vine defapt de la recapcha dar nu e vreo metoda sa-i linistim?

• Upvote 2

Posted

Intr-adevar... Imi trec prin cap doua metode:

1. Schimbarea sistemului CAPTCHA, dar cred ca ar fi destul de complicat, si e posibil sa nu dea roade.

2. Adaugarea de intrebari suplimentare anti-bot, gen: "1+1= ?" sau "Human or Bot ?". Am mai apelat in trecut la aceasta metoda, si, a dat roade. Cu toate acestea unii utilizatori se impotmoleau la inregistrare din cauza lor, chiar daca intrebarile sunt banale din punctul meu de vedere.

• Upvote 1

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted
:)), si pe mine ma enerveaza uneori. Ideea e ca formularul de inregistrare trebuie sa fie cat mai usor de inteles, iar procesul sa dureze cat mai putin. Daca dureaza 15 minute sa te inregistrezi pe forum, e clar ca nu se mai inregistreaza nimeni, nici macar botii =)).
  • Upvote 1

Cum pot sustine forumul?
--------------------

Posted

Ca tot e vorba de botii, site-ul meu a avut ieri o cadere, nu mergea nici ftp-ul, iar acum imi lasa botii comentarii :| Si nu pot sa instalez niciun plugin, nu stiu ce are wp :crazy: Ce sa fac?

• Upvote 1
Posted

Ca tot e vorba de botii, site-ul meu a avut ieri o cadere, nu mergea nici ftp-ul, iar acum imi lasa botii comentarii :| Si nu pot sa instalez niciun plugin, nu stiu ce are wp :crazy: Ce sa fac?

daca esti pe wordpress poti incerca Akismet sau introdu aparitia comentarilor doar dupa ce le moderezi

Gaby, buna ideea, dar daca se pot introduce intrebari de siguranta usoare sa le poata trece oricine, fie pusti de 7 ani sau mos de 108 ani :).

• Upvote 1
  • 4 weeks later...
Posted

Pe mine unu au inceput sa ma enerveze botii astia.

Dupa ce fac posturi/topicuri cu spam, mai si comenteaza tot spam la status si mai mult pun reputatie negativa.

Ma intreb cum de n-au reusit astia sa rezolve problema cu capcha... din atatia proprietari de forum so gasira cativa din lumea asta de 7+ miliarde de oameni sa rezolve problema.

• Upvote 1
Posted

Boti sunt peste tot nu poti scapa in intregime de ei :P

• Upvote 1

Bani sunt in stare sa te faca sa omori, cam de asta la noi pe timp de pace razboi.

• 3 weeks later...
Posted

O solutie care poate fi totusi daunatoare dar ar fi introducerea ca la inregistrare sa fie necesar obligatoriu acordul stafului pt a putea face ceva pe forum (scrie topicuri, edita profil). Spun ca e daunoare pentru ca multi nu ar astepta acest acord care poate veni cu intarziere si automat majoritatea potentialilor useri ar renunta.

• Upvote 1
Posted

O solutie care poate fi totusi daunatoare dar ar fi introducerea ca la inregistrare sa fie necesar obligatoriu acordul stafului pt a putea face ceva pe forum (scrie topicuri, edita profil). Spun ca e daunoare pentru ca multi nu ar astepta acest acord care poate veni cu intarziere si automat majoritatea potentialilor useri ar renunta.

Se poate face acest lucru, insa cred ca ar fi mai mult daunator decat benefic...

how about chestii de genu 1+1=?

Ma voi gandi la ceva... Vad ca se inrautateste treaba...

• Upvote 1

Cum pot sustine forumul?
--------------------

Posted

O intrebare in limba romana pe pagina de inregistrare rezolva situata. Eu folosesc aceasta metoda de cativa ani si absolut niciun bot nu a trecut de ea.

• Upvote 2

Tratează oamenii la fel cum vrei să te trateze şi ei pe tine.

Posted

Ma gandesc ca ai putea introduce dreptul de a da reputatie doar celor cu un minim de 5 posturi, pentru ca botii sa nu mai poata da reputatie... deobicei nu fac 5 posturi si astfel s-ar putea reduce reputatia negativa data de boti

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.