Jump to content

Marius

Members
 • Posts

  75
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Marius last won the day on May 2 2013

Marius had the most liked content!

Marius's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

25

Reputation

2

Community Answers

 1. Verifică dacă grupul de membri in care e contul cu care accesezi, are acordată permisiunea să folosească funcția de căutare.
 2. Ai forumul infestat/virusat. Verifică fişierul .htacces şi vezi ce găseşti suspect acolo.
 3. Eşti direcţionat pe pagina aia când accesezi link către forumul tău din Google?
 4. Skin-ul nu este actualizat pt versiunea care o foloseşti.
 5. Crede-mă că nu există "trafic necontorizat", e doar o metodă de marketing mincinos. Cei care spun că au trafic nelimitat/necontorizat şi aşa mai departe, îţi limitează viteza astfel încât nu vei reuşi niciodată să faci trafic prea mare.
 6. E greu de tot. Mergi în ACP - Forums - Edit Forum - forumul care vrei să-l modifici cauti setarea Hide Last Post Info selectezi Yes
 7. Există. ACP > Members > Manage Members > Manage Admin Restrictions > Manage ACP Restrictions
 8. Shimbă în cod autoplay=true în autoplay=false i
 9. Acolo e o pagină custom făcută în IP Content.
 10. După ce instalezi orice hook, trebuie să-l activezi şi să-i stabileşti setările de bază, unde este cazul. Mergi în ACP - Applications & Modules > Manage Hooks
 11. Înainte de a vă instala tot felul de antiviruşi "minune", nu strică să vă documentaţi puţin. Dacă veţi căuta pe internet după "top antivirus 2012" sau după oricare altă interogare care să returneze clasamente în urma testelor asupra programelor de protecţie (căutaţi şi vă veţi convinge), veţi fi uimiţi să vedeţi că absolut toate website-urile cu notorietate şi cu renume în domeniu, clasează Bit Defender-ul pe primul loc, atât la capitolul detecţie viruşi cât şi la resurse consumate. Iar treaba asta NU o veţi întâlni DOAR pe website-urile româneşti (pentru că putem spune că ar fi subiective, datorită faptului că BitDefender e un produs românesc), aceeaşi clasare pe primul loc o găsiţi şi în străinătate, pe website-uri cu renume. Mai mult, Bitdefender s-a clasat în ultimii 2 ani, în mod constant, în fruntea industriei la evaluările de specialitate, iar conform ultimelor evaluări AV-TEST (The Independent IT-Security Institute) e clasat în top, peste toate soluţiile sugerate aici. Dacă nu aţi aflat pănă acum, BitDefender e un produs comercial, iar varianta free e oferită doar românilor. În concluzie, vă recomand să profitaţi de această ofertă free şi să folosiţi şi voi un produs de top.
 12. În prima poză nu esti logat, iar în a doua ești. Se pare că bannerele respective sunt vizibile doar membrilor înregistrati, nu și pentru vizitatori. Trebuie să verifici permisiunile. Problema nu are legătură cu ip-urile.
 13. Nu se trimit notificări pentru sistemul cu reputatie pozitiv/negativ - aşa a fost scris sistemul de IPS. Dacă vei să primeşti notificări trebuie să optezi pentru sistemul Like.
 14. Trebuie să o modifici singur, așa cum probabil a făcut și gaby. Caută în template-uri și inlocuiești codul existent cu imaginea dorită.
 15. Vezi aici: http://community.invisionpower.com/files/file/4268-user-online-status-in-topics/
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.