Jump to content

Recommended Posts

• 1 month later...
  • 3 months later...
Posted

Interesant joc din trailer. Nici eu nu l-am jucat pe primul.

Stau si ma gandesc ca e ceva ciudat cu mine. Pana sa imi cumpar un PC mai performant ma uitam la altii cum le "rupeau" pe jocuri de grafica si mi-as fi dorit si eu din tot sufletul, insa acum ... sincer nu stiu ce sa mai ma joc sa nu ma plictisesc.

In momentul de fata am in PC decat Far Cry 2, instalat mai acum 1h si ceva.

Îmi rezerv toate drepturile de a avea greșeli gramaticale

Copyright © 2012 FlorinDragomir.Toate drepturile rezervate.

Posted

Am nevoie de un sfat.

Sa joc Prototype, pana apare 2-ul ? Sau, daca nu joc primul, nu pierd nimic si mai bine astept direct 2-ul ?

Eu zic ca merita jucat primul Prototype, mie mi-a placut povestea, cat si jocul, iar 2-ul, este continuarea povestii, din cate am inteles.

Interesant joc din trailer. Nici eu nu l-am jucat pe primul.

Stau si ma gandesc ca e ceva ciudat cu mine. Pana sa imi cumpar un PC mai performant ma uitam la altii cum le "rupeau" pe jocuri de grafica si mi-as fi dorit si eu din tot sufletul, insa acum ... sincer nu stiu ce sa mai ma joc sa nu ma plictisesc.

In momentul de fata am in PC decat Far Cry 2, instalat mai acum 1h si ceva.

Asa se intampla de obicei. Iti doresti un lucru (scump/sau nu neaparat) foarte mult, iar dupa ce il ai, primele zile e ok, iti place mult, dupa care, te plictisesti de el, eventual, iti doresti un altul :)).

• Upvote 1

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.