Jump to content

Recommended Posts

• Moderators
Posted

Ceva asemanator din punct de vedere al performantei cu un GTS450, nu o sa gasesti la banii aia, deci daca vrei sa-ti iei GeForce GT 430, il poti lua linistit din punctul meu de vedere. Nu are conector de curent, deci nu-ti va suprasolicita sursa. In manualul placii spun aia ca ar fi recomandat o sursa de 400W. Tu decizi mai departe, dpinzand de ce consumatori mai ai in pc.

Daca s-a interesat cineva mai mult ca mine, va rog postati, dar eu din ce am vazut placa nu are nevoie de alimentare separata. Daca avea, si sursa ta nu are alimentare pentru ea, era riscant sa o incerci.

Bulk iti ofera tot ce-ai nevoie ca sa instalezi placa, si vine intr-o cutie no-name. Retail, vine in cutie originala, cu drivere, software aditional, si uneori mici cadouri de la producator (daca ofera asa ceva).

PS: ti-am recomandat "pere" pentru ca stiu ca merita asteptarea. Credeam ca ai tu cativa bani stransi si vrei sa iei o placa cat mai buna.

Posted

pavilion, iar pere?

Merci pt recomandari... N-am bani de alta si asta e. Sursa actuala se pare ca nu o sa mearga si una noua e vreo 100-150 de lei care sa mearga. Vad eu ce mai fac.

Posted

Am mers la un service si am intrebat. Apai incercau sa ma convinga ca una pe 64 de biti cu 2GB e mai buna ca aia care vreau sa o cumpar.

Posted

Lol ... ce t*mpiţi :))).

La rezoluţii de 1920 x 1080 (adică cam 2 milioane de pixeli) sau mai mici, 1 GB memorie video e arhisuficientă, diferenţa dintre 1 GB şi 2 GB în acest caz fiind 0. Dacă vrei mai multe monitoare conectate, debea atunci merită 2 GB.

Posted

asta e buna? My link

Compara a mea cu a ta... asta are ddr2 nu ddr3 si are pixel shader 4.1 si nu 5 deci la banii ei aia aleasa de mine e una buna... azi cred ca o sa o comand si o sa revin cu pareri dupa.

Posted

Am dat comanda... maine dupa masa ajunge.

Mi s-a spus ca bulk e resigilata de emag, adica returnata in perioada aia de 30 de zile testata si apoi resigilata de la emag.

Posted (edited)

Placa video Gigabyte nVidia GeForce GT430, 1024MB, GDDR3, 128bit, DVI-I, HDMI, PCI-E

Asta e. Nu dau si nu am 5 milioane si nici n-am 5 milioane + banii pt o sursa ff buna sa tina o placa de 5 milioane. Ai vreau una de 1GB. Asta am citit in mai multe locuri ca pot juca mafia 2 pe high si e mai mult de cat imi trebuie :) . Actuala e un GeForce7300LE de 256mb cred, deci ma astept la o imbunatatire clara.

Cu sursa care mi-au recomandat-o am ajuns la 350 lei

A venit placa :D

Mometan merge pe vechea sursa, nu am montat-o pe cea noua care apropo e uriasa. Vreau sa stiu daca e grav ca in Mafia 2 pe high ajunge la 60 de grade? Pana la cat o pot duce sa nu am probleme? In utlizare normala ajunge la 30-32

Edited by alex008

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.