Jump to content

Recommended Posts

Posted

vezi ca nu e pt minori ca tine

Stai asa baiete :)) Abia acuma vad desenul asta deochiat...m-am uitat doar la cele de pe 1 pag si mia placut ala cu avatarul din joc de alea ziceam

Posted

Si ca tot venii vorba de minori. Puteai sa pui si tu desenul intr-un spoiler (nu sunt sigur daca poti asa ceva) sau sa...nush sa il ascunzi cumva ca daca face cineva scroll si se vede asta..

Posted

Pai ce, are genitale pe fata? :crazy:

@Claudiu: Depinde, daca nu fac altceva si sunt pe val, 30min-1h, avand in vedere ca ma limitez la schita. Tatoasa mi-a luat cam 1h jumate, ma uitam si la serial.

fWy1P.gif

• Moderators
Posted

Topazul nu da impresia de vector. Vector e o imagine care poate fi redimensionata oricat fara as-i pierde din calitate. Cred ca te refereai la altceva, e o combinatie intre vector si ..ceva.. dar nu mai stiu cum ii zice.

Topazul adauga claritate unei imagini, desi daca e folosit in exces mai bine nu-l folosesti. :D

LE: vector si pixel e combinatia si se numeste VEXEL. La asta te refereai.. cred..

• Upvote 1

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.