Jump to content

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • 1 year later...
  • 3 weeks later...
Posted

Nu... pun poza in dreapta si iau cate o culoare de pe ea si fac cate o linie... dupa ce ii dau o forma, le 'unesc' si apoi ma joc cu sharpen si alte prostii.

fWy1P.gif

• 9 months later...
Posted

Sa mai animez putin topicul, chiar daca sunt lenes :)).

Facusem pentru un concurs la creativemonkeyz, no luck though. Codin pe ciuperci. ~

iobagg_by_opsila-d7jp503.png

Si asta pentru prietena mea, ca-i place Pugul si ca nu am bani de unul adevarat, m-am gandit sa-i fac un tablou :)).

pug_by_opsila-d7ze7ns.png

• Upvote 3

fWy1P.gif

Posted

Mai spre Grigorescu, el era cu brush strokes :)). In orice caz, vreau sa ma adaptez stilulei asta, tipa asta e geniala. Ma rog, eu sunt casual, dar chiar as vrea sa invat din cand in cand ;~;.  Citeste mai sus Courage.

fWy1P.gif

Posted

Eu nu cred că am mai văzut pe cineva să aibă așa mult talent ...

Pe mine unul , m - ai lăsat mut [ și ști cum sunt eu  :)) ] ...

Dacă nu te superi ... te - aș ruga să - mi faci și mie o lucrare din aceasta ...

Vezi tu ... Am o '' atracție '' pentru ... ideea de '' om misterios '' [ de obicei fete ] , într - o astfel de artă ...

Când ai ceva timp liber , adu - ți te rog aminte de '' micuțul Terror '' .  :D

Felicitări și mult spor în continuare ...

Posted

Si ce sa faci cu ea? Adica, nu fac cereri si de astea, nu sunt genul :P, fac ce-mi sare mie cand ma plictisesc. :-?

fWy1P.gif

Posted

Talentul în drawing te ajută foarte mult, dar ţi-aş sugera să treci la următorul nivel: creaţii pe baza fotografiilor. Nu ai o cameră de fotografiat mai performantă? Ai putea fotografia tot felul de peisaje.

Nu vad cum pozele ar fi urmatorul nivel la a desena.. 

• Upvote 1

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Si ce sa faci cu ea? Adica, nu fac cereri si de astea, nu sunt genul :P, fac ce-mi sare mie cand ma plictisesc. :-?

O pun pe Desktop , poate o imprim pe un tricou etc .

Ar fi ceva unic , deoarece , îți dădeam niște referințe ce țin de persoana si gusturile mele .

Este în regulă dacă nu vrei ...

Totuși , mi - ar plăcea să te mai gândești la rugămintea mea ...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.