Jump to content

Windows Vista Service Pack 1 Beta Gata De Lansare


gaby

Recommended Posts

  • 37 years later...

Lansat la inceputul anului, noul sistem de operare Microsoft Windows Vista si-a propus o mai buna gestionare a PC-ului, mai putine erori, si o maximizare a performantelor. La nici jumatate de an de la lansare Microsoft deja intentioneaza sa upgradeze sistemul printr-un prim Service Pack.

11111111111ap1.jpg

Desi zvonurile privitoare la aceasta lansare circula de ceva vreme, surse de incredere au declarat ca varianta Beta a Service Pack-ului 1 pentru Windows Vista va fi lansata la mijlocul acestei luni, cel mai probabil pe data de 16. De asemenea, Microsoft a dezvaluit ca acest pachet se va concentra in primul rand pe stabilizarea sistemului si optimizarea acestuia, si nu pe introducerea de noi facilitati.

Versiunea finala a acestui Service Pack este programata sa apara in luna noiembrie, dar in conditiile in care specialistii de la Microsoft doresc un progres semnificativ, lansarea ar putea fi cu usurinta amanata pana in primavara anului 2008.

Printre obiectivele propuse de Microsoft pentru SP1 se numara: scaderea timpilor de copiere a fisierelor mari si a procedurilor de shut-down, integrarea suportului ExFat, sistem folosit de cardurile de memorie flash, integrarea BitLocker Drive Encryption, cresterea ratei de transfer prin scaderea timpului de ocupare a procesorului, posibilitatea de initializare a sistemelor cu Extensible Firmware Interface pe masini x86 si o rata de success marita pentru conexiuni de tipul MeetingSpace sau Remote Assistence in timpul aflarii in spatele unui firewall.

Cu siguranta Windows Vista a insemnat un real progres pentru sistemele de operare Microsoft, dar pentru perfectionarea acestuia mai este inca nevoie de multe imbunatatiri.

sursa plugin.ro

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.