Jump to content

Facebook Trece La Timeline Pe 12 Februarie !


gaby

Recommended Posts

Echipa Facebook a anuntat pe 29 ianuarie 2012 ca, in urmatoarele doua saptamani, profilul Timeline va deveni obligatoriu pentru toti utilizatorii. Asta inseamna ca, teoretic, cel tarziu pe 12 februarie, toata lumea va avea pagina de profil afisata in cronologie inversa.

Cu toate acestea, chiar daca trecerea va fi obligatorie, Facebook va permite utilizatorilor sa faca anumite modificari, inainte ca pagina lor sa fie afisata in Timeline.

Astfel, toti utilizatorii vor primi un mesaj, in care sunt instiintati ca se va face trecerea la Timeline si in care vor fi rugati sa faca modificarile necesare paginii. Apoi, pagina lor de profil va fi afisata in cronologie inversa.

facebooktimelineprofile.png

Cei care vor sa treaca la Timeline de pe acum o pot face la adresa: http://facebook.com/about/timeline.

Expertul in social media Anson Alexander explica, pe blogul sau, care sunt pasii ce trebuiesc urmati inainte de trecerea la Timeline:

1. Citeste toate postarile pe care le-ai scris de-a lungul timpului.

Alexander spune ca Timeline va face mult mai vizibile toate postarile tale, din momentul in care ai inceput sa folosesti Facebook. Astfel, e nevoie sa le recitesti pe toate si ai posibilitatea sa ascunzi sau sa stergi unele dintre ele.

2. Schimba setarile de siguranta ale profilului

Daca nu faci nicio setare, Facebook va intelege ca vrei sa impartasesti respectiva postare cu toti utilizatorii, indiferent daca acestia sunt sau nu prietenii tai pe reteaua de socializare. Ca sa nu vada toata lumea ce scrii tu pe profil, restrictioneaza accesul pe pagina.

3. Limiteaza vizibilitatea postarilor vechi

Din cauza modului in care Facebook a implementat Timeline, toate postarile tale vechi vor fi vizibile pentru toti utilizatorii, chiar daca ele au fost restrictionate la momentul aparitiei. Facebook iti permite sa schimbi setarile de siguranta pentru postarile vechi, astfel incat ele sa poata fi vazute doar de cine vrei tu.

4. Alege-ti fotografia de fundalTimeline permite afisarea unei fotografii de fundal, pe langa cea de profil. Aceasta trebuie aleasa inainte sa se faca trecerea la cronologia inversa. Facebook iti permite sa incarci o poza noua sau sa tai una veche la dimensiunile corespunzatoare imaginii de fundal.

via Gandul

  • Upvote 2

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Link to comment
Share on other sites

Timeline putea fi activata si inainte de 12 februarie...

Pesimistul: O metoda ca ei sa poate vizualiza mai bine profilul pentru a putea sa vanda datele noastre agentiilor guvernamentale.

Optimistul: (Facebook-istul maniac): Woooow.. ce misto, pot sa vad in ordine evenimentele (cand primesc coins sau carrots pe farmville si cityville), si sa pun o imagine luuuunga cat tot ecranul pe profilul meu

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.