+midnight Posted February 11, 2012 Report Posted February 11, 2012 Eram curios de primul post de pe forum? Care a fost? Cred ca gaby e cel mai in masura sa-mi raspunda
gaby Posted February 11, 2012 Report Posted February 11, 2012 Al tau ? Destul de complicat de aflat din cauza limitarii cautarii continutului. Totusi, avand in vedere ca tu te-ai inregistrat pe forum pe 5 decembrie 2011, iar aici: find midnight topics, ultimul topic afisat in ordine descrescatoare in functie de data este pe 6 decembrie 2011, ar fi: acesta ar trebui sa fie. De ce intrebi ? Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+midnight Posted February 11, 2012 Author Report Posted February 11, 2012 Nuuu. Primul topic de pe forum, nu al meu. Primul de acum 5 ani Asa de curiozitate
gaby Posted February 11, 2012 Report Posted February 11, 2012 Primul topic care a fost creat pe PC Troubleshooting ? Din pacate nu cred ca iti pot raspunde la aceasta intrebare. Nu imi mai aduc aminte cu exactitate nici macar de prima categorie creata, dar tind sa cred ca Generalitati a fost. Forumul a trecut prin multe schimbari, atat ale design-ului, cat si ale gazduirii, platformei, categoriilor. Asadar, imi este foarte greu sa iti raspund la aceasta intrebare. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now