Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salutare, bine vam gasit :). Numele nu conteaza am 20 de ani locuiesc in Alba-Iulia. Pasiunea mea de IT este Software/Hardware de ani buni :D...La inceput si eu am fost afon/noob nu stiam mai nimica, nici cum se instaleaza un program si cand instalam unul instalam cu frica, de ce nu stiu :)) ... in toti acesti ani tot ce stiu am invatat mai mult singur (foarte multe pe pielea mea sa zic asa :D )...numi place sa cer ajutorul numa sa il dau (atata imi bat capu pana ii dau de cap :)) ), acuma ca am ajuns si eu pe aici poate o sa reusesc sa ajut pe alti care au mai putine cunostinte si poate sa mai invat si eu cateva "smecheri" care singur nu le poti nici sa vrei :)

Posted

Salut ! bun venit printre cei vii. faza cu frica am avuto si eu pana la a doua instalare cand am vazut cum se instaleaza windowsul, dupa aia iam pus gand rau la pc,aja ca frica venea din cauza necunostinte de cauza :).bafta

Posted

Ca mineeeee... :D. Pân' anu' trecut (prin mai - iunie), habar nu aveam ce-i ăla BIOS :D. Dar în juma' de an Alex a avut de învăţat destul de mult pentru a-i ajuta pe ceilalţi în alegerea sistemelor potrivite :).

Bun venit.

• 8 months later...
  • 5 months later...
  • 1 month later...
  • 1 year later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.