Amenus Posted February 27, 2012 Report Posted February 27, 2012 Salutare, bine vam gasit . Numele nu conteaza am 20 de ani locuiesc in Alba-Iulia. Pasiunea mea de IT este Software/Hardware de ani buni ...La inceput si eu am fost afon/noob nu stiam mai nimica, nici cum se instaleaza un program si cand instalam unul instalam cu frica, de ce nu stiu ... in toti acesti ani tot ce stiu am invatat mai mult singur (foarte multe pe pielea mea sa zic asa )...numi place sa cer ajutorul numa sa il dau (atata imi bat capu pana ii dau de cap ), acuma ca am ajuns si eu pe aici poate o sa reusesc sa ajut pe alti care au mai putine cunostinte si poate sa mai invat si eu cateva "smecheri" care singur nu le poti nici sa vrei
+PAUL-XX Posted February 27, 2012 Report Posted February 27, 2012 Salut ! bun venit printre cei vii. faza cu frica am avuto si eu pana la a doua instalare cand am vazut cum se instaleaza windowsul, dupa aia iam pus gand rau la pc,aja ca frica venea din cauza necunostinte de cauza .bafta
+Pavilion Posted February 27, 2012 Report Posted February 27, 2012 Ca mineeeee... . Pân' anu' trecut (prin mai - iunie), habar nu aveam ce-i ăla BIOS . Dar în juma' de an Alex a avut de învăţat destul de mult pentru a-i ajuta pe ceilalţi în alegerea sistemelor potrivite . Bun venit.
+hedmasster Posted February 27, 2012 Report Posted February 27, 2012 Bine ai venit! Stiri IT - Games - Tutoriale & Filmari nunti Suceava
gaby Posted February 28, 2012 Report Posted February 28, 2012 Bine ai venit pe pctroubleshooting.ro. Sper sa devi unul dintre membrii activi ai forumului si sa iti maresti cunostintele in domeniu. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+SoDas Posted February 29, 2012 Report Posted February 29, 2012 :welcomeez8: Bani sunt in stare sa te faca sa omori, cam de asta la noi pe timp de pace razboi.
Cristi Gfx Posted May 19, 2013 Report Posted May 19, 2013 Bun veniut pe PCtroubleshooting . sa ai o sedere cat mai placuta Slide-Zone.Com
Alexandru C. Posted June 6, 2015 Report Posted June 6, 2015 Salutare si bine ai venit pe comunitatea PCTROUBLESHOOTING. a lot of bla bla bla...
Recommended Posts