Jump to content

Assassin's Creed 3 Preview


gaby

Recommended Posts

Nu cred ca mai este vreun secret, mai ales pentru fani, faptul ca de catre Ubisoft, si va fi lansat pe 31 octombrie 2012.

Ei bine, noul nostru erou se va numi Connor, fiul unui tata britanic si al unei mame amerindiene. Mai exact, descinde din clanul Mohawk, una dintre cele sase natiuni irocheze. Tribul sau a fost decimat in timpul copilariei lui, asa ca baiatul Connor a crescut cu un scop foarte clar: sa lupte contra tiraniei si nedreptatii.

screed3logo.png

assassinscreediii02.jpg

Designul de nivel va aduce natura in prim-plan: de exemplu, il vom vedea pe Connor catarandu-se in copaci ca sa observe situatia si chiar escalada inaltimi stancoase. Assassin's Creed III utilizeaza o noua versiune a engine-ului Anvil, ce poate aduce pe ecran sute de unitati angajate in lupte sangeroase, dar si asigura modelarea faciala a personajelor. Evolutia engine-ului Anvil este in etapa de 2.0, chiar daca Ubisoft nu foloseste aceste cifre. Asadar, Connor va avea noi animatii si un nou sistem de lupta in comparatie cu trilogia lui Ezio.

assassinscreediii06.jpg

In cazul personajele istorice, ni se spune ca interactiunea cu un individ pe nume George Washington va fi foarte importanta in joc. Benjamin Franklin si generalul Charles Lee sunt alte personalitati majore confirmate pana acum. Concret, jocul se desfasoara de-a lungul a cca. 30 ani, intre 1753-1783, si va avea loc in special in Boston si New York.

assassinscreediii03.jpg

In miezul acestei noi locatii sta lupta dintre Templieri si Asasini. in afara celor doua orase, Assassin's Creed III va miza si pe mari intinderi naturale. Aceasta zona salbatica si propice exploatarii se numeste Frontier si ni se spune ca este de 1,5 ori mai mare decat intreaga arie de joc din Brotherhood. Frontier va comporta 1/3 din misiunile jocului, asa ca nu va fi la fel de goala ca aria de joc din primul Assassin's Creed. Connor va putea vana si va fi recompensat in functie de modul in care isi va ucide prada.

assassinscreediii05.jpg

Vor aparea diferente in functie de perioada temporala si de anotimpuri. Fie ca este vorba despre natura sau despre orase, vom avea parte de o versiune estivala si de una tomnateca. Iarna, soldatii vor fi mai putin mobili din cauza zapezii, iar lacurile si raurile vor ingheta si zona de joc se va modifica astfel. Un sistem de calatorie rapida este prevazut dat fiind ca jocul este foarte vast.

assassinscreediii01.jpg

Connor va avea un nou sistem de sprint si va putea scapa din anumite lupte. Per ansamblu, scopul este acela de a juca cu un personaj foarte mobil, atat in lupte cat si in celelalte faze de gameplay. Connor isi va putea imbunatati echipamentul, va aluneca pe sub obstacole sau va sari prin ferestre. Armele sale principale sunt pumnalul si tomahawk-ul. Tomahawk-ul va fi esential pentru contra-atacuri, iar sistemul de tintire a fost modificat. In lupta, vom da peste cateva noi actiuni contextuale, cum este faptul de a utiliza un adversar ca scut uman.

assassinscreediii04.jpg

In ceea ce priveste scenarizarea, se vorbeste despre 2:30 ore de cinematici, realizate cu actori adevarati. Consultanti istorici si actori amerindieni au fost invitati pentru a asigura un dram de autenticitate jocului.

Assassin's Creed III a cunoscut cel mai lung ciclu de dezvoltare al seriei, dar prima versiune a jocului va fi terminata abia peste doua saptamani, lunile urmatoare fiind rezervate slefuirii jocului in vederea publicarii acestuia pe data de 31 octombrie 2012.

Numai bine :pct2: !

  • Upvote 1

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.