Jump to content

Recommended Posts

Posted

Return to House on Haunted Hill - 2007

return-to-house-on-haunted-hill-516601l.jpg

1. ideea filmului / originalitate: 10

2. distribuţie: 10

3. coloana sonoră: 10

4. cum mi s-a părut filmul: 9

Nota finală: 9.75

Posted

Ong Bak

ongbakposter.jpg

1. Ideea filmului / originalitate: 9

2. Distribuţie: 7

3. Coloana sonoră: 8

4. Cum mi s-a părut filmul: 8

-noroc de actiune care a compensat jocul actoricesc

Nota Finala: 8

Ong Bak 2

151.jpg

Ong Bak 3

Ong+Bak+3+film+online+2011.jpg

4. Cum mi s-a părut filmul: 7

-poveste cu totul diferita fata de primul film, la fel si aici, actiunea face totul, dar mai slaba ca primul Ong Bak

Nota finală: 7.75

fWy1P.gif

Posted

50 First Dates (Mereu la prima intalnire)

50-first-dates-185292l-imagine.jpg

1. Ideea filmului / originalitate:10

2. Distribuţie: 10

3. Coloana sonoră: 10

4. Cum mi s-a părut filmul:10

Nota finala : 10

• Upvote 1

4Qn7oKL.gif cjZhNAh.gifsykL3n4.gif

Posted

The Eye - 2008

the-eye-787254l.jpg

Acţiunea e una simplistă: o femeie violonistă, oarbă de 15 ani (se juca cu artificiile pe la 5 ani dacă nu mă înşel) face acum un transplant dublu de cornee. Însă începe să vadă lucruri ciudate. Spiritele unor oameni morţi care seamănă perfect cu un om normal. I se pare că intră într-un magazin chinezesc normal, dar vede că nimeni nu o bagă în seamă, deşi acesta a luat foc câteva săptămâni în urmă.

Ştiind în cele din urmă donatorul de la care are corneea, merge în casa unde a locuit (ea e moartă) şi află că aceasta vedea viitorul când era mică :). Dar vă las pe voi să-l vedeţi :D.

1. Ideea filmului / originalitate: 5

2. Distribuţie: 9

4. Cum mi s-a părut filmul: 8

Nota finală : 7.5

• Moderators
Posted

E un remake dupa un film chinezesc sau japonez. Numai din privinta asta, la mine scade 2 puncte. Sunt fan Jessica Alba, dar in filmul asta...zero. Just an opinion.. vroiam sa zic... originalul a fost mai bun :D

Posted

FCADZ.jpg

Once (2006)

A modern-day musical about a busker and an immigrant and their eventful week in Dublin, as they write, rehearse and record songs that tell their love story.

4. Cum mi s-a părut filmul: 9

Nota finala: 9.25

• 3 weeks later...
Posted

s34sp.jpg

Cyberbully (2011)

Teen girl Taylor Hillridge gets a a laptop for her birthday and signs up on a social networking site. She starts to feel alone as her friends ostracize her and she falls victim to cyberbullying

Filmul il recomand oricui, in mod special celor mari fani a retelelor de socializare, sa vedeti ce puteti pati.

1. Ideea filmului / originalitate: 10

2. Distribuţie: 8

3. Coloana sonoră: 9

4. Cum mi s-a părut filmul: interesant, as putea spune ca trage un semnal de alarma 9.

Posted

The Dark Knight Rises

220px-Dark_knight_rises_poster.jpg

4. Cum mi s-a părut filmul: 9.5

Sincer sa fiu, primele doua parti mi-au placut mai mult. Si asta m-a impresionat, dar a cam lipsit actiunea, asta fiind una din asteptarile mele. Totusi, toate acele nume grele si felul in care joaca/interpreateaza, umorul negru si vocea cretin-amuzanta a lui Batman, m-au tinut treaz la cinema.

Finalul m-a cam dezamagit putin, cam tristut. Totusi, nu inteleg un lucru, si anume: Robin va fi noua imagine a creatiilor lui Nolan sau va fi noul Batman? Daca stai si te gandesti, si in filmul asta si in celelalte parti, apar texte ca "Batman poate fi oricine, Batman e un simbol si nu va muri niciodata" etc. So who knows...

Da da, Dark Knight Rises are mai multe intelesuri, ca imbraca costumul iar, ca iese din acea inchisoare, ca-l bate pe Bane DAR, putini au observat asta:

La sfarsit, cand Robin intra in pestera si calca pe acea platforma, il RIDICA si filmul se incheie cu titlul (The Dark Knight RISES)

fWy1P.gif

Posted

Filme cu Batman vor mai fi cu siguranta.

Eu ma refer la cele regizate de Nolan, care nu cred ca va lasa lumea cu ochii in soare, asa, dupa acel final, desi totul e posibil. Sa zicem ca va mai fi unul, doua, trei, intrebarea mea inca sta in picioare.

fWy1P.gif

• Moderators
Posted

Nu spoiliti! :D

The Hunger Games - http://www.imdb.com/title/tt1392170/

Da, abia l-am vazut si eu. Cam tarziu, dar am vrut sa il vad calitate buna.. inchiriat bineinteles. :D

Am auzit tot felul de comentarii contra acestui film, dar..nu pot sa zic ca nu mi-a placut. Mi-a placut si nu mi-a placut... Ideea filmului nu e originala, nu in totalitate. Filmul e o adaptare dupa o carte cu acelas nume (?) aparuta in 2008. Eh, prin 2000 iesea Battle Royale (japonia), care are aceeasi idee la baza, dar putin diferita si mai ..bolnava :D

Nu stiu daca si cartea are la baza filmul japonez, dar tot ce pot spune e ca au facut din povestea intortocheata si bolnava a japonezilor un film comercial. S-au bazat foarte mult pe drama trairilor personajelor, emotiile lor, si modul in care priveau lumea in situatia respectiva. Povestea fiind plasata intr-un viitor science-fiction, nu prea am ce sa critic asa la prima vedere, doar ca filmul ma lasat cu un gust amar, oameni bolnavi, desi aparent normali, daca-r fi sa normalizam situatia, toti soldateii aia erau roboti ? fara sentimente ? la dracu, ca imi bagam picioarele si fugeam in codru...

Ma rog, interesanta abordarea americanilor.. le-a iesit ceea ce se cauta in momentul de fata.. drama+romantism+actiune/aventura = comercial.

aa..si nota.. fiind fan al battle royale si debilismul japonezilor, asta ar putea fi un remake reusit, si comercializat sa nu se vada partea foarte foarte bolnava a unui astfel de sf.... 8/10

Posted

Warrior

warrior-844967l-175x0-w-bba1adb4.jpg

Bronson

Bronson.jpg

4. Cum mi s-a părut filmul: 10

Le-am vazut cu ceva timp in urma, aseara se uita un prieten la Bronson si am revazut si eu jumate. Ce sa zic, film de exceptie. Foarte bun Tom Hardy, rar gasesti actori ca el in zilele noastre. A fost zmeu si in Batman.

fWy1P.gif

Posted

DEcPx.jpg

Shall We Dance (2004)

A romantic comedy where a bored, overworked Estate Lawyer, upon first sight of a beautiful instructor, signs up for ballroom dancing lessons.

sh2ip.jpg

No Reservations (2007)

The life of a top chef changes when she becomes the guardian of her young niece.

1. Ideea filmului / originalitate: 9.5

2. Distribuţie: 9.5

utOcA.jpg

Dodgeball: A True Underdog Story (2004)

A group of misfits enter a Las Vegas dodgeball tournament in order to save their cherished local gym from the onslaught of a corporate health fitness chain.

1. Ideea filmului / originalitate: 7.5

2. Distribuţie: 8

4. Cum mi s-a părut filmul: 7

Posted

Due Date

Due-Date-Poster-Crop.jpg

TRAIASCA GENIILE! DAWNY JR. SI GALIFINAKIS.

The Dictator

220px-The_Dictator_Poster.jpg

O comedie a la Sasha Baron.

fWy1P.gif

Posted

220px-The_Dictator_Poster.jpg

The Dictator (2012)

1. Ideea filmului / originalitate: 7

4. Cum mi s-a părut filmul: 6

AazrF.jpg

The Raven (2012)

Raven un film extraordinar!

Posted

Expirate? A fost plina sala la premiera, ca idee. Mereu am ras cu pofta la filmele lu Sacha, si probabil o voi face si in continuare.

fWy1P.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.