Jump to content

Recommended Posts

• Moderators
Posted

Iar incepem discutia ? Asa mi se par mie, daca tie ti-au placut, foarte bine, te felicit, dar nu mai da note macar, pentru ca din moment ce acorzi note, deja trebuie sa devi critic cu filmele. Iar daca tu dai nota 10 la toate filmele care ti-au lasat un gust bun .. asta nu inseamna ca e chiar bun.

Posted

Producatorul a VRUT ca filmul sa fie un pamflet, a VRUT sa scoate in evidenta lumea in care traim prin umorul asta cretin, si i-a iesit bine.

Dane, tu nu intelegi un lucru. Dupa asta am notat, e comedie, m-a facut sa rad. Personajele si-au jucat bine rolul de idioti, glumele au fost pe placul meu, ideea in sine mi-a placut.

De ce nu as da 10? E bun din punctul MEU de vedere. Continui sa spui "parerea mea". Dar stai putin, nu am si eu dreptul la una?

Nici mie nu imi place Intouchables. De ce? Urasc franceza. (nu, nu am vazut filmul, am dat ca exemplu)

Cam asa esti tu. Ti-a placut? Nu. De ce? Genul e expirat. Asa suna ceea ce spui tu, cel putin pentru mine. Cu ce te deranjeaza pe tine ca dau 10 unui film care MI-A placut. Nu castig bani din chestia asta, prin urmare, critic un film dupa cum ma duce capul.

Nu prea am chef sa argumentam iar pe aceeasi tema, asa ca las-o balta.

PS: Stii, trebuie sa apara Extandbles 2. As da 10 chiar daca toti acei actori ar sta la o bere timp de 2 ore pe ecranul de cinema.

De ce? Nu stiu, tu ce crezi? Cand spui Van Damme, deja provoci orgasm la juma' de planeta.

fWy1P.gif

• Moderators
Posted

Pai in topicul asta se dau doar note, nu si argumente. De ce m-as chinui sa-ti dau detalii, despre cum percep eu un film bun, cand am incercat asta data trecuta, si tu mi-ai spus ca astea sunt parerile tale proprii, am continuat si eu cu asta. Si chiar ti-am respectat parerea, ai zis ca ti-a placut .. am inteles, dar una e sa-ti placa un film si alta e sa-i dai zece. Nici mie nu-mi place franceza, dar m-am uitat la film ca are subtitrare si nu regret. wtf ..astea sunt pareri proprii si le inteleg, si le respect, eu doar de notele pe care le dai ma leg. Chiar nu observi asta ? Si nu numai eu..

Nu sunt cine stie ce critic, dar vad multe filme si crede-ma ..Dictator e expirat din mai multe puncte de vedere ,n-are rost sa intram in detalii.

PS: si eu astept Expendables2, si probabil ca o sa-mi curga o bala sa-i vad pe toti in acelas loc. O sa scriu despre el ca imi place la nebunie, dar nu o sa-i dau 10 ..si nici macar n-o sa incep cu criteriile tale (originalitate..idee..si alte porcarii, pe care daca ai fi putin atent,,ti-ai da seama ca nu sunt de 10, toate au mai fost facute, toate au mai fost folosite).

Posted

Da, si eu vad multe filme, dar nu asta e ideea.

Cum ai vrea sa dau nota? Sunt 4 criterii: Originalitatea/ideea care da, poate nu e mereu notata serios, dar atata timp cat a fost pusa in practica bine, mie imi este de-ajuns; Distributia care, atata timp cat am niste actori care isi joaca rolul bine, iar, imi este de-ajuns; Coloana sonora, cand vine vorba de asta, nu sunt mofturos; si, ultimul cirteriu, care tine de parerea mea.

Si totusi, nu inteleg, cu ce te deranjeaza pe tine nota? E neoficial, e intre noi. Iti spun sincer ca dimineata tot cu zambetul pe buze ma trezesc indiferent daca dai tu 5 sau 10 la un film... .

E un topic despre filme, atata timp cat ramanem in sfera asta nu vad de ce nu ai detalia.

fWy1P.gif

Posted

Hmm, pentru a evita certurile sau discutiine in contradictoriu, poate ar fi mai bine sa renuntam la note, care in mare parte sunt subiective. E normal ca eu daca mi-a placut un film sa ii dau 8-9-10, iar altcuiva, daca nu i-a placut sa-i acorde nota 2-3-4. Oricum, nu cred ca tine cineva cont (100%) de notele acordate in acest topic. Cel mai bine cred ca ar fi ca topicul sa continue in maniera de aici: , doar pe baza de recomandari :-?.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• Moderators
Posted

Eu consider ca nota 10 pentru "originalitate" la un film ca, spre exemplu Hangover 2 (nu fac referire la nimeni), nu e justificata. A fost deja un film, Hangover 1.. cu aceeasi idee , deja e sequel, si ..e aceeasi idee, cum mai poate lua din nou 10 pe originalitate, cand repeta aceeasi idee?? :D A fost fain primul, si atunci a fost originalitate si merita 10, dar acum ?

Si am citit mai multe de-astea care se bat cap in cap, si doar pentru astea am inceput discutiile respective.

Nu ma intelegeti gresit, nu am nimic cu notele.. se pot da. dar nu pot sa trec cu vederea cand vad 2 filme total diferite, unul slab cotat , si altul bine cotat cu aceeasi nota data in topicul asta. E cam aiurea.

Daca vrei sa-ti exprimi o parere personala, da, dar din moment ce acorzi o nota deja treci in ceea ce tot numesc eu "critica".

Posted

Are aceeasi actori, acelasi producator, cum poti spune ca nu e originala? :)) E gandita de acelasi regizor. E pur si simplu o continuare, si sper sa mai fie una. Ce intelegi tu prin original? Ai putea spune despre A few best men ca nu e original, avand in vedere ca are cam aceeasi idee ca si Hangover.

Da bine, dar poate lui alex nu-i plac comediile astea cretine, directe. Poate nu-i plac actorii si nici ideea, mi se pare normal sa noteze altfel.

Nu vad diferenta intre 'parere personala' si 'critica'. Critic ceva in functie ceea ce cred eu, de opinia mea, nu?

Si nota face parte din acea opinie.

fWy1P.gif

Posted

Gata! Oricat de mult mi-ar placea

fight fight fight!!!

e deja fumata treaba.

Cel mai bine ar fi sa fie un singur topic (nou), acestea sa le blocam. Acolo nu se vor da note, se vor spune doar impresii/comentarii care vor fi pur subiective si cu asta basta. Inchide topicul asta si cel mentionat de Gaby si facem un singur topic subiectiv despre filmele vazute in ultima vreme.

• Moderators
Posted

O diferenta, si cred ca foarte importanta, ar fi cam asa (in cuvintele mele): iti place un film ,dar oricat de mult ti-a placut, ai observat anumite lucruri care nu sunt bune, nu sunt frumoase, sunt sf intr-un film care se preteaza a fi normal..si-asa mai departe. De exemplu filmele cu van-damme, mi-au placut, dar nu sunt de 10 , cine naiba rezista la un milion de pumni si picioare, poti fi ZEN MASTER ... :D intelegi ? Sau, filmele alea mai vechi, western, cand era unul aruncat printr-un geam al unui bar, inainte de faza avea camasa albastra, dupa ce-a iesit de pe geam, avea camasa portocalie :D . Sunt faza si faze, care le observi, fara sa vrei, dupa ce vezi mai multe filme.

Majoritatea filmelor care ies acum la cinema, urmaresc aceeasi idee, doar ca le schimba povestea. Gandeste-te la un film ca la o compunere cum invatam in clasele mici. O compunere este formata din Introducere, Intriga, desfasurarea actiunii, Punctul culminant si Deznodamantul. Toate filmele au la baza aceleasi principii (la BAZA). Ei, mie imi plac filmele care ies din tiparul asta sau le combina intr-un asa fel incat nu-ti dai seama ca exista sau ca sunt in aceeasta ordine, sau ca sunt mai multe puncte culminante.. exista :D. Sunt filme care au toate cele de mai sus si au succes. Pe langa aceste principii de baza, se mai adauga si altele, bineinteles. Coloana sonora, e un lucru important care creaza senzatii intr-un film, modul filmarii, cum sunt vazute personajele, cum sunt filmate. Ar mai fi mai multe ..dar vreau sa ajung la povestea in sine, si la ce vorbeam mai sus. Ei, ce creeaza originalitatea intr-o povestire ? intr-o idee ? Pentru mine, inovatia. filme cu batai, am vazut cat cuprinde, de genul .. iau bataie la inceput, ma antrenez devin tare, si apoi ii sparg pe toti la sfarsit. the end. filme cu impuscaturi, sunt un zen al armelor, si sunt veteran de razboi, si sunt singur impotriva unui oras intreg de politisti sau ..teoristi.. si ii sparg pe toti. Atea-s peste tot. Si Expendables o sa fie la fel. o echipa de nebuni , foarte tari ( ca asta e si ideea ) se sparg cu alti nebuni, pai normal, nu e originala ideea, dar sunt si alte lucruri care impresioneaza, sau pot impresiona in acest film. Actorii in primul rand. Pai nu cred ca e cineva care sa nu fi auzit de majoritatea actorilor "principali" din film. Deci e ceva inedit sa-i vezi pe toti, chiar daca a mai fost facuta ideea (ideea filmului, super eroi, bat si omoara ... Nu e nou, dar e inedit faptul ca cineva a adus in acelas film o groaza de eroi cu care multi am crescut in lumea cinematografica. :D

ma rog.. ma intind prea mult.. cred ca ti-am explicat cat de cat cum gandesc eu. Ar mai fi mai mult lucruri dar n-am rabdare sa le scriu..n-as fi in stare.

Posted

sq3x6.jpg

A Beautiful Mind (2001)

After a brilliant but asocial mathematician accepts secret work in cryptography, his life takes a turn to the nightmarish

1. Ideea filmului / originalitate: 10

2. Distribuţie: 10

3. Coloana sonoră: 10

4. Cum mi s-a părut filmul: 10

Pt astfel de film s-a inventat nota 10... va garantez ca nu o sa regretati deloc daca va uitati la el.

Posted

NDTJG.jpg

The Avengers (2012)

Nick Fury of S.H.I.E.L.D. brings together a team of super humans to form The Avengers to help save the Earth from Loki and his army.

1. Ideea filmului / originalitate: 7

4. Cum mi s-a părut filmul: 9

Faza de final cu Hulk face tot filmul

• Moderators
Posted

Cel mai tare e Downey, facea misto de toti. Cica : "cum vede Nick Fury panourile alea cu un singur ochi ?" la care vine raspunsul "Se intoarce". Au fost multe faze dinastea de-alungul filmului, foarte foarte tare. :D Sau cum il inteapa pe Banner sa vada daca se transforma =))

Posted (edited)

1S4jg.jpg

Good Will Hunting (1997)

------------------------------------------

Mi-ati trezit cheful de ceva cu dans :))

d2Dhu.jpg

Save The Last Dance (2001)

1. Ideea filmului / originalitate: 8

2. Distribuţie: 8

4. Cum mi s-a părut filmul: 8.5

---------------------------------------------

ULhgs.jpg

The Tao of Steve (2000)

1. Ideea filmului / originalitate: 7

2. Distribuţie: 6

3. Coloana sonoră: 7

4. Cum mi s-a părut filmul: 6

Edited by alex008
Posted

Inception

3. Coloana sonoră: 9

Imi poti spune de ce ai dat 9 la coloana sonora ? Am pus doar o intrebare...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.