Jump to content

Recommended Posts

Posted

Swingers (1996)

BkvNd.jpg

1. Ideea filmului / originalitate: 8

2. Distribuţie: 10

3. Coloana sonoră: 10 (am fost placut impresionat de coloana sonora.. muzica frumoasa ca pe vremuri)

4. Cum mi s-a părut filmul:8

Posted (edited)

safed.jpg

Safe 2012:

1. Ideea filmului / originalitate: 9

2. Distribuţie: 8

3. Coloana sonoră: 10

4. Cum mi s-a părut filmul: 9

Imi poti spune de ce ai dat 9 la coloana sonora ? Am pus doar o intrebare...

Hell, mi s-au parut nepotrivite 2 melodii...Asta e doar parerea mea...

Edited by gabryel32
Nu merge resize
  • Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Sunt doar intrebari simple , nu te mai crispa asa , eu am intrebat pentru ca stiu de cine a fost facuta coloana sonora a filmului respectiv si tot ce a facut omul ala mi sa parut genial. Am intrebat si atat :)

Posted

Sunt curios de-o chestie : Safe, distributie 8. De ce ? Care-s criteriile tale pe care analizezi tu chestia asta ?

Dan.... Cred ca, mai puteau sa mai bage cativa actori celebri in rolurile secundare. Asa, actiunea pare cam monotona... :(

• Upvote 1
  • Downvote 1
  • Moderators
Posted

Dan.... Cred ca, mai puteau sa mai bage cativa actori celebri in rolurile secundare. Asa, actiunea pare cam monotona... :(

Deci , pentru tine distributia inseamna sa fie celebritati ?? Si daca actorii erau celebrii in .. china spre exemplu , tu de unde stii ?

Eu sunt de parere ca poate fi primul rol al unui actor, dar daca la jucat impecabil, e destul, nu e neaparat sa fie celebru. Ma tot uit la ultimile filme ale lui Roberd de Niro, si imi vine sa ma arunc de pe bloc in ce roluri il baga. Sau, Cuba Gooding Jr, daca ati vazut filmul ala filmat in Brasov.

Posted

Am vazut astazi pe HBO un film care mi s-a parut haios, dar in acelasi timp si un film din care se poate trage o invatatura. Este mai vechi, si am impresia ca l-am mai vazut o data in trecut, insa, ca si acum, nu de la inceput. Este vorba despre Arthur: :link:

http://www.youtube.com/watch?v=dkpjKKjVYro

Nu o sa ii dau note, dar, daca trailer-ul va atrage catusi de putin, v-as recomanda sa-l urmariti :D.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Am vazut si eu filmul Arthur mai demult. Vezi numai ca nu e bun linkul. Filmul e defapt asta film din 2011.

Eu seara asta am vazut un film din punctul meu original care are putin din toate... pescuit, dragoste, putina drama. Un seic vrea sa poata prinde somon in Yemen. Expertul initial incearca sa-i lamureasca ca este imposibil deoarece in Yemen clima este foarte calda si somonul are nevoie de clima mai rece. Cu toate astea accepta intr-un final provocarea. Daca vreti sa vedeti ce si cum uitati-va la film.

Nota personala: 9

Salmon Fishing in the Yemen (2011)

aEQ6w.jpg

Posted

Aaa da.. aseara am mai vazut un film :))

PyJjQ.jpg

Roger Dodger (2002)

After breaking up with his lover and boss, a smooth-talking man takes his teenaged nephew out on the town in search of sex.

Nota personala: 8

Posted

THE EXPENDABLES 2

Now that was some heavy shit. Per total, mi-a placut.

Nu-l consider spoiler, dar sa nu existe discutii.

Minusuri:

-efecte de tot rahatul, like... for real? sunt videouri pe youtube cu efecte mai bune

-van damme baiatul rau? am mers la cinema mai mult pentru el

-prea putine cadre cu anumite personaje

-povestea cam penibila, trece prea repede

-luptele principale au fost prea scurteeeeeeeeeee, PREA SCURTEEEE

Plusuri:

-in primul rand, actorii, datorita carora am trecut cu vederea multe clisee

-mi-a placut foarte mult ca regizorul a facut multe legaturi intre actori (viata reala) si personajele lor, cat si cu alte filme

-actiunea, oarecum, umorul negru in special

-cand a aparut Norris in plan si a deschis gura, pot spune ca toata sala era in picioare aplaudand, hahaha

http://www.youtube.com/watch?v=qyq3Y8xUtZA

How awesome is that? =))

-boyka vs statham? damn straight son

Era sa uit, inainte sa plec, am vazut (mai bine zis, revazut) In Bruges. Ce sa spun, probabil unul dintre cele mai bune filme ale anului 2008, poate chiar mai mult de atat.

Suspans mai tot timpul, glume neasteptate la care te bufnesc rasul, tristete profunda.

http://www.youtube.com/watch?v=j9UYvyXkmDs

Pur si simplu, genial.

http://www.youtube.com/watch?v=GytlrpO_Xdw

fWy1P.gif

Posted

in legatura cu THE EXPENDABLES 2 as vrea sa zic 2 lucruri:

1) Genial, glume cu chuck norris zice chiar de el :))

2) Nenea ala..Sylvester Stallone.. ala care e smecher acolo.. are doar 66 de ani :|

love is a verb
Love is a doing word

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.