CristiMavrodin Posted March 7, 2012 Report Posted March 7, 2012 Am o problema cu shoutbox,o problema asemanatoarea acelei cu online users, doar fondatori au voie sa scrie pe shoutbox,si nu imi dau seama cum sa fac free,pt. toti useri.
+Graham777 Posted March 8, 2012 Report Posted March 8, 2012 Poti spune cum s-a rezolvat problema...Pentru a sti si altii:D
gaby Posted March 9, 2012 Report Posted March 9, 2012 Ai instalat o modificare/hook pentru shoutbox, nu ? Ei bine, acesta are niste setari printre care probabil si permisiuni, de unde sunt selectati doar fondatorii; asta insemnand ca doar acestia pot folosi shoutbox-ul. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
sKip Posted August 22, 2013 Report Posted August 22, 2013 Imi poti da acea modificare/hook pentru shoutbox ? Administrator ArenaCore Romania Daca te-am ajutat da-mi un
gaby Posted August 22, 2013 Report Posted August 22, 2013 Poti cauta inainte pe forum? Vezi: si/sau Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now